Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-10-24, 12:47
basteks napisał/a:
Teraz mozna opluć każdego w dodatku anonimowo.
Poprawiłem tytuły tych dwóch tematów. Nie chodziło mi o to by oczerniać pracodawców, ale o to by osoba szukająca pracy wiedziała czego może się spodziewać..
Nika [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-11, 08:09
Pracowałam w Wieluniu niecałe dwa lata temu (w firmie z ulicy fabrycznej o której była mowa w tym wątku .
Praca i ludzie fajni, płaca kiepska.
W tej chwili pracuje poza Wieluniem.
Praca dobrze płatna ale jacyś ludzie „dziwni”.
W Wieluniu pracowałam tylko kilka miesięcy i polubiłam prawie wszystkich współpracowników, w tej pracy niecałe 2 lata i nadal do wszystkich per Pan/Pani.
Uważam się za osobę która łatwo nawiązuje kontakty i lubi się bawić ale z tymi ludźmi po prostu się nie da. Z pracownikami z poprzedniej firmy nadal utrzymuje kontakty, ploty i od czasu do czasu piwko.
Moim zdaniem ludzie w Wieluniu są lepsi żeby jeszcze praca była tak dobra
Pracowałam rok w KORONIE i nie był to ciekawy okres w moim życiu, pracy dużo a wynagrodzenie małe do tego jeszcze te NORMY i praca na wyścigi Dobrze, że nie pale bo wtedy to chyba bym się wykończyła, ta nerwówka kobiet tu pracuje biegiem na papierosa i spowrotem biegiem do pracy
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-05-08, 15:14
śrubowanie norm ;p heh Polak potrafi
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-08, 19:20
yampress, z tego co sobie przypominam to w innym wąku o Koronie miałeś napisać dlaczego się zwolniłeś z tej firmy (czy zostałes zwolniony)... podaj jakieś fakty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum