Z tego co słyszałem: dzisiaj jeden członek wieluńskiego społeczeństwa miał wypadek. Wyprzedzał na trzeciego, amputowana ręka, brak funkcji mózgu. Dla mnie to wstrząsające, ale zdaję sobie sprawę z tego, jak niebiezpieczni jesteśmy dla siebie na drogach a co dopiero dla innych użytkowników ruchu... oby z tego wyszedł...
Zacytuję pewne słowa: "spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą" - pozwolę sobie je zmodyfikować: "spieszmy się kochać ludzi, tak bardzo się spieszą"...
O ile dobrze pamiętam "ktoś" niedawno stwierdził, że "..jestem inwalidą i nie muszę zapinać pasów.." Ryzykant.
Ferbik napisał/a:
Zacytuję pewne słowa: "spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą" - pozwolę sobie je zmodyfikować: "spieszmy się kochać ludzi, tak bardzo się spieszą"...
Pośpiech to jedna z przyczyn wypadków, do tego jeszcze trochę ludzkiej głupoty i ... koniec
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum