Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-02-23, 14:20
jeśli chodzi o twarz tego pana z lewej strony, to nie można mu nic zarzucić, bo trzeba przyznać że jest dość konkretny ... Tyle, że to czym się zajmuje w życiu powoduje, że cały urok pryska
szczerze mówiąc ten wystep w TR jest odrażający hehe
i jeszcze dodajesz:
hasta napisał/a:
no niestety jak dla mnie również to jest dość obleśne... przepakowani "panowie", nasmarowani olejem, spieczeni na solarium jak kurczaki z rożna, z pewnością w stringach, ruszający się w sposób odrażający, jak na facetów.... Jeszcze te muchy pod szyją i kapelusze na glowie... fuj
Wyjaśnij w takim razie jak to jest
Raz piszesz, że facet z grupy Ci się podoba a później, że są oni obleśni, spieczeni etc.
No może się określisz raz a dobrze w takim razie
Jesli moge sie wtracic ..... ja rozumiem ze jej sie ten facet podoba (jest przystojny ) ale ona wolałaby ( jak niektore z nas ) isc z nim na kawe lub do kina , a nie ogladac jego ,, wystep erotyczny ,,
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-02-23, 14:30
reniaa_25 napisał/a:
Jesli moge sie wtracic ..... ja rozumiem ze jej sie ten facet podoba (jest przystojny ) ale ona wolałaby ( jak niektore z nas ) isc z nim na kawe lub do kina , a nie ogladac jego ,, wystep erotyczny ,,
Po poznaniu osobiście jednego z panów zajmującego się podobną profesja jakos nie mam ochoty ogladac tego pokazu
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Ale odbiegliście od tematu. Zrobił się temat o TestaRossie a nie o tym, jakie propozycje można wymyśleć na dzień kobiet. Proszę trzymać się wątku, bo następne posty nie w temacie będą kasowane.
Trzymając się wątku
Dawno temu znalazłem taki oto plakat
kwiaty.jpg
Plik ściągnięto 61 raz(y) 37,7 KB
_________________ "...Gdy byłem dzieckiem,
mówiłem jak dziecko,
czułem jak dziecko,
myślałem jak dziecko.
Kiedy zaś stałem się mężem,
wyzbyłem się tego, co dziecięce..."
nebiz zgadzam sie w 100 % z tym co pisze na plakacie . Panowie szanujcie nas czesciej a nie tylko w jakies swieta !!! Co wy byscie bez nas zrobili .......
a ja myśle,że taki występ jaki jest w klubie testa rossa może byc...(kobiety pobawia się troszkę w miłym towarzystwie-oczywiście jesli ich faceci podejdą do całej sprawy ze zrozumieniem). całe szczęście ze wstęp mają tylko panie,bo faceci jak to faceci,na pewno by wszystko komentowali,a tak..pełna swoboda
[ Dodano: 2007-03-09, 10:01 ]
i jeszcze trzymając się tematu-to na dzien kobiet zaproponowałabym-oprócz striptisu-hmmm...moze jakies konkursy albo karaoke????kurcze..nie mam pomysłu...z tego co widze,to w ten dzien są głownie organizowane striptisy
_________________ " ...taniec jest jedną z rzadkich dziedzin działalności ludzkiej, w której człowiek angażuje się całkowicie: ciałem, duszą i umysłem..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum