_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-05-16, 16:06
KSU wietny zespol. kiedys sie sluchalo stare dobre lata.
no to wszyscy wybieramy sie na Dni Wielunia.
zakladamy glany i do tego garnitur aby wygladac przyzwoicie i nie zapomniec starych lat :]
Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-05-16, 17:17
nooooo..... na Farbenach w tamtym roku było naprawdę cudownie jeden z fajniejszych koncertów w moim krótkim życiu a ponieważ kocham Hey, to normalnie cieszę się prawie tak jak małe dziecko które dostało wymarzony prezent (jak były Dni Działoszyna to niestety nie było mnie tutaj więc nie mogłam jechać...)
suuuper;) już niedługo i nie zapominajmy że TSA to klasyka...no miodzio jednym słowem:P
yampress napisał/a:
zakladamy glany i do tego garnitur n aby wygladac przyzwoicie i nie zapomniec starych lat :]
to ja znajdę moje glany może, chociaż są w opłakanym stanie chyba... garniak-jassne;p
Dostałam informacje, że podobno ma być też bajm.. W sumie źródło godne uwierzeniu ale jak będzie? Dowiemy się jak rozwieszą program, a czas na to chyba jest najwyższy.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-05-16, 19:08
z tego co wiem to niebedzie bajmu ale mozliwe, ze mam stare dane
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
to ja swoje z dna szafy wyciagne juz zapomniałam jak one wygladaja .....
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum