Coś chyba jednak musi być na rzeczy U mnie dziś na temacie o nagrodzie Nobla wywaliło takową informację (Opera + KAV7 + Ad muncher). Po zablokowaniu inne minki podobnie potraktowało
Ostatnimi dniami już wspominałem, że w losowych momentach zamiast dostępu do stron forum przekierowywało mnie na syfowate strony pokroju
Mi się od jakiegoś czasu zamiast tematu który wybiorę pojawia pusta strona. Ale jak nacisnę F5 albo "odśwież" w przeglądarce to już jest ok. Jak mi się znowu przytrafi to dam screena bo tam chyba jeszcze jest jakiś dziwny tytuł strony;)
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-10-09, 14:28
syd napisał/a:
Mi się od jakiegoś czasu zamiast tematu który wybiorę pojawia pusta strona. Ale jak nacisnę F5 albo "odśwież" w przeglądarce to już jest ok.
Jota w jotę mam to samo. Dla jasności powiem że używam Opery. Były też takie momenty że po kliknięciu „wyślij” w trakcie pisania posta, też jakieś cuda nie widy miały miejsce.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Mi się od jakiegoś czasu zamiast tematu który wybiorę pojawia pusta strona. Ale jak nacisnę F5 albo "odśwież" w przeglądarce to już jest ok.
Jota w jotę mam to samo. Dla jasności powiem że używam Opery. Były też takie momenty że po kliknięciu „wyślij” w trakcie pisania posta, też jakieś cuda nie widy miały miejsce.
Co do tego co wcześniej napisałem to dzieje się tak nie tylko tutaj. Jak otwieram link z innego forum to mam czasem to samo.
edit:
tak to u mnie wygląda:
Kolejny błąd i chyba się jakiś bot zaczął udzielać.
A dało by radę zrobić coś z tym symbolem phpbb by przemo w lewej górnej części forum? Bo trochę szpeci i nie pasuje.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-10-10, 17:07
Jeśli to pomoże, to pokażę jeszcze co się dzieje u mnie na monitorze przy próbie zmiany strony na naszym forum. Zaznaczam że nie dzieje się to zawsze, ale na tyle często że może wkurzyć
„Odświeżenie” pomaga .
stan przekierowania.jpg
Plik ściągnięto 22 raz(y) 44,69 KB
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum