A pamięta ktoś lody włoskie z okienka znajdującego się w budynku obecnej Biedronki (dawniej PLUS) na skrzyżowaniu Sieradzkiej i Głowackiego, ale od strony obecnego parkingu ??
Commodore i gra telewizyjna PEGAZUS to są rzeczy których bezwzględnie mi brakuje Ile ja popsułam padów przy grze w mario na pegazusie I pamiętam jak zawsze przy włączaniu gry na commodore tak wszystko strasznie charczało Ahhh
a mnie brakuje oranżady w woreczkach foliowych ... pamięta ktoś?
jeszcze gumy TURBO
i wafelki KUKURUKU i piosenka... "Kukuruku jest chrupiące bo kosztuje dwa tysiące, jak Wałęsa go spróbował to się dwa dni w du.. skrobał" ... pamiętam jak dziś;-)
a mnie brakuje oranżady w woreczkach foliowych ... pamięta ktoś?
jeszcze gumy TURBO
i wafelki KUKURUKU i piosenka... "Kukuruku jest chrupiące bo kosztuje dwa tysiące, jak Wałęsa go spróbował to się dwa dni w du.. skrobał" ...
A mnie brakuje ludzi, którzy potrafili czytać od deski do deski, bo większą się kiedyś wagę przykładało do czytania...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum