Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-07-10, 14:50
Ferbik własność moich rodziców, a kogoś obcego to zupełnie inna historia. Nie widzę nic dziwnego w inwestowaniu w ich samochód gdybym go używał.
Jeśli bierzesz samochód w leasing, to także nie jest on Twoją własnością ale musisz go naprawiać kiedy się zepsuje, od czasu do czasu umyć, kupić opony itd.
Za 30 tys to ja bym Ci polecal audi a4, opla vectre c (ja bym go brał, tani w eksploatacji, duzo czesci), no i chyba warto by kupic tez jedna z bmw np 95) - e39 a jesli powiesz ze po co Ci taki luksus to polecam bmw (3) e36, moj kolega ma i jest bardzo zadowolony..
Warto tez zwrocic moim zdaniem uwage na Volvo..czy kupisz s60 to nie wiem ale s40 napewno a jest to wg mnie swietne szwedzkie solidne auto i piekne stylistycznie.
Z Vw napewno w 90 % bylbys zadowolony bo to bardzo solidne samochody ale moim zdaniem sa przereklamowane a passaty kradna..zobacz statystyki, poza tym jakos mnie passat nie przyciaga. Mam nadzieje ze pomoglem. A jesli nie to kup "Auto świat" w tym tygodniu jest wlasnie auto do 30 tys
zaintrygowal mnie temat bardzo lubie motoryzacje i jestem z tych ktorzy potrafia odnalezc piekno w kazdym aucie. Tylko jedne sa dla mnei poprostu bardziej atrakcyjne a inne mniej, ale nie potrafilbym scharakteryzowac brzydkiego auta, motoryzacja mnie kreci. Chociaz jakbym mial jakis taki brzydki podac to w ogole mi sie nie podoba fiat multipla, co nie znaczy ze fiat nie umie robil ladnych samochodow bo chocby Croma i Bravo sa sliczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum