Cytat:
Dla mojej tratwy nie widzę wolnych od przeszkód stałych rzek, po których mógłbym jeszcze spłynąć. Można by się jeszcze włóczyć na dobrym silniku po okolicznych wodach ale to już nie dla mnie. Czas na inne wyzwania!
Faktycznie! Nie doczytałem! To jest motto dla ludzi odchodzącego pokolenia! Jeszcze nie starych, ale już nie młodych! Nie rozumiemy tego pokolenia, które brukuje i asfaltuje każdy skrawek wolnej ziemi, "ogławia" bez litości każde drzewo, żeby jesienią było mniej liści do grabienia, które godzi się na grodzenie brzegów rzek i jezior w imię .... czego... prywatnej własności? Nieskrępowanego rozwoju ekonomicznego? Wypchajcie się z takim "rozwojem"!
Jejku, naprawdę sprzedaje tratwę? ; o Kurczę. To jakie inne wyzwania ma teraz na oku?
_________________ Nie możemy kochać domu, który nie ma swego oblicza i w którym kroki są pozbawione sensu.
-Antoine de Saint-Exupery
http://powiatkepno.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum