A ja lubię słupy wyrastające z jezdni i chodników np
na chodniku przy 18-stego stycznia w okolicach Lidla
oraz inne (» Wieluń i okolice » Różności » Przeszkoda na ulicy ! – tego już na szczęście tam niema)
[ Dodano: 2007-01-16, 14:09 ]
Lubię w Wieluniu też urokliwe widoczki, jak na przykład drzewo o rozłożystej koronie z podciętymi korzeniami sąsiadujące z nie pozbawioną uroku architekturą typową dla obory lub kurnika. Nikt nie pomyślał o redukcji korony, istnieje więc szansa iż porządniejszy wiatr zniszcz ten cud architektury.
O czym piszę ???
Dla ułatwienia przesyłam foto Chlewni w miejscowości Nowoberezowo k. Hajnówki i kurnika spod Wrześni.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-01-16, 21:47
Ja bardzo lubie w Wieluniu jak ktos przechodzi obok mnie i mowi
-"czesc Marek"
- "a skąd my się znamy??
Bardzo to lubie i w innym miescie niewiem czy takie cos spotkam. Piękne kamieniczki, uliczki, panienki z okienka,duzo rowerzystow, piękniejący Wieluń(ale z wyburzeniem budynku przy krakowskim to juz przesada) i ta powolna jazda do swiatel na sieradzkiej a pozniej sprintem przez skrzyzowanie lub bezpieczniejsza wersja i szybsza po chodniku i pasach:)
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
ja chyba najbardziej lubie w Weiluniu to że wszędzie jest blisko.że Wieluń jest małym miastem i że wszyscy sie znają chociaż z widzenia.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum