Odświeżę temat. Robi ktoś w Wieluniu PROFESJONALNIE tatuaże? Jeśli tak to proszę o namiary. Nie musi to być jakiś "oficjalny" punkt ale osoba sprawdzona, która bedzie miała jakieś zdjęcia itp praca które już wykonała.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2012-06-17, 17:01
maaciej76 napisał/a:
http://www.drakkar.pl/ - polecam
Co prawda to nie w Wieluniu, ale wg mnie warto przejechać tą odległość, żeby tatuaż był robiony przez tak wykwalifikowanych ludzi jak właśnie w Drakkar.
Wszystkie zdjęcia są na ich stronie, a opinie znajdziesz bez problemu przy użyciu wyszukiwarki.
Ja mogę polecić skullmaster.pl oraz mosquitotattoo.pl z Wrocławia ceny może nie są zbyt niskie ale robią naprawdę profesjonalnie zresztą każdy kto robił tatuaż to wie ile dobry kosztuje.
Ostatnio zmieniony przez Panterka 2012-06-18, 10:07, w całości zmieniany 1 raz
Tak w Drakkarze robilem pierwszy tatuaż , chyba w 2005 roku . Wtedy pracował tam jeszcze Tomek Imioł , jaki teraz jest poziom nie wiem .
Sam robię u tego pana http://www.studionautilus.pl/ . W październiku będę już 4 raz do niego jechał . Pewnie nie ostatni
Co to za człowiek można zobaczyć na filmie
Niestety studio w Wrocławiu będzie aktywne tylko do końca czerwca , przenosi się do Żerkowic .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Bethi, no dziewczyna ma talent, a ona gdzie robi te tatoo, Wieluń? ma jakąś swoją stronkę prócz facebooka,bo tam za wiele zdjęć tatoo nie ma niestety.... i jakiś cennik?
Napisz priva do niej na fb, lub maila, bo jest podany i wszystkiego się dowiesz. Z jej bratem chodziłam do szkoły, więc znam osóbkę. Ale znajomi, którym robiła są bardzo zadowoleni.
Ja jakoś jeszcze nie znalazłam odpowiedniego, którego bym chciała mieć i nie musiała go za jakiś czas usunąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum