Kolejki w gabinecie na ul. Częstochowskiej mówią o jej doświadczeniu lekarskim
Do Perczyńskiej też są kolejki... ale fakt faktem, że Magierowa jest naprawdę niezła. Szczególnie w przypadku problemów żołądkowych. Natomiast jeśli chodzi o drogi oddechowe, to zdecydowanie pani Małgosia Jędrzejczyk.
może ktoś podać kilka gabinetów ginekologicznych w których lekarze przyjmują na narodowy fundusz zdrowia?
szukając znalazłam tylko jeden na ul. Szpitalnej, a na stronie NFZ nie ma zbyt dużo informacji na ten temat;/ proszę o pomoc.
Kilka? Proszę Cię U nas wszyscy ginekolodzy przyjmują prywatnie a na fundusz jest tylko poradnia K. Niestety takie są smutne realia
No chyba że coś się zmieniło (za co z góry przepraszam, jeśli nie wiem) ale bardzo wątpię.
słyszałam ze magiera na czestochowskiej jest dobry, i mysle jeszcze o sygulskim,a psychologów w wieluniu nie ma wogóle dobrych.byłam kiedys u tsirigotisa to wpadła mi do głowy nawet mysl że powinnismy sie zamienic krzesełkami
Wysłany: 2011-05-25, 12:10
Jeśli chodzi o PEDIATRĘ to chodzę z dziećmi do RYBCZYŃSKIEJ do Puchatka. Jestem bardzo z niej zadowolona. Jeśli jest taka potrzeba zleca najróżniejsze badania, wypisuje skierowania do specjalistów. Nie przepisuje antybiotyków od razu, tylko próbuje zwalczać infekcje mniej inwazyjnie.
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 293 Postawił 5 piw(a) Skąd: Okolice
Wysłany: 2011-05-25, 17:11
Jeśli chodzi o kardiologów to polecam Dr.Kuźniaka przyjmuje tylko prywatnie w Eskulapie. Jeśli chodzi natomiast o laryngologa o to polecam Dr.Krupe z Wieruszowa jeździmy tam z synem.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2011-05-29, 13:34
HeaVen napisał/a:
ortopeda - Arkadiusz Kuranda
Dlaczego uważasz, że jest najlepszym lekarzem w Wieluniu? (taki jest temat)
Generalna prośba jest taka, że jeżeli już ktoś kogoś poleca to proponuję napisać uzasadnienie. W innym przypadku proponuję administratorom działu usuwanie postów gdyż nic nie wnoszą do tematu.
Roj [Usunięty]
Wysłany: 2011-05-29, 18:17
(majk-el ) A jesli nie polecam to tez musze uzasadnic ? To bedzie ozaczac naruszenie dobr osobistych pani lub pana doktor.I co wtedy ?
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2011-05-29, 21:54
Roj napisał/a:
(majk-el ) A jesli nie polecam to tez musze uzasadnic ? To bedzie ozaczac naruszenie dobr osobistych pani lub pana doktor.I co wtedy ?
A co ja jestem sędzia abym rozstrzygał co jest naruszeniem dóbr osobistych a co nie jest? Jak ktoś chce o kimś źle pisać na forum to niech się 10 razy zastanowi czy warto ryzykować sprawę sądową. To jest jednak temat o najlepszych lekarzach a nie tych drugich.
Roj [Usunięty]
Wysłany: 2011-05-30, 17:18
(majk-el ) Nie denerwuj sie w tym temacie sa tez posty ktore nie polecaja nie ktorych lekarzy. Wystarczy zobaczyc wszystkie posty w temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum