Moja prośba:
Zakładajac temat z życzeniami dla danego użytkownika zastanówmy się czy go znamy (chociazby wirtualnie), bo... być może wyda Wam się to śmiesznym argumentem, ale czy składanie zyczen obcym osobom nie jest bez sensu? Powinniśmy składać życzenia w odpowiednich proporcjach, co wypada, co należy i czego pragnie serce. Życzenia formułowane wobec tych, których nie znamy czy nie lubimy mogą pełnić jedynie funkcje ulepszania siebie. Życzenia powinny zawierać słowa szczere, odważne.-> to pierwszy nadrzedny argument.
Drugi to taki, że ostatnimi czasy zarejestrowała się masa ludzi i zalogowali się raz i wiecej nie maja zamiaru tego robić.
Jeśli któryś z argumentów (najlepiej pierwszy) kogoś przekonuje to się cieszę.
Pozdrawiam
P.S. Ale o moich urodzinach możecie pamiętać
czy składanie zyczen obcym osobom nie jest bez sensu?
czemu jestes taka niedobra ? pozniej sie dziwic, ze ludzie maja tzw. "znieczulice"... Jest w tym troche prawdy o czym piszesz. Mysle, ze ograniczylbym sie do skladania zyczen tylko tym, ktorzy w jakis sposob (wiekszy lub mniejszy) udzielaja sie na forum.
Dominika napisał/a:
Życzenia formułowane wobec tych, których nie znamy czy nie lubimy mogą pełnić jedynie funkcje ulepszania siebie.
Mysle, ze kazdy chce byc lepszy, a okazywanie kultury wobec innych to najlepsza droga do tego
Dominika napisał/a:
Drugi to taki, że ostatnimi czasy zarejestrowała się masa ludzi i zalogowali się raz i wiecej nie maja zamiaru tego robić.
To juz admini powinni robic selekcje, o czym pisalem jakis czas temu
Pokroiłeś moją wypowiedź i wybrałes tylko niektóre wątki.
Znieczulica? hmm, nie no pewnie, zawsze mozemy się ograniczyć do "stu lat, czy zdrowia!". Ja takich życzeń bym nie chciala.
Ale każdy może patrzeć na to z innej perspektywy. Tylko zastanówcie się przy kolejnym zakładanym temacie z życzeniami, nie róbmy tego hurtowo!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum