hmmm ja i tak do końca nie byłabym pewna że to baba prowadzila, panowie też potrafią być zdolni
Mialam kiedyś takie fajne zdarzenie:
Bylam na zabawie w Grębieniu, miałam wrócić do Wielunia z pewnym towarzystwem ale niestety chyba zapomnieli o mnie.
Wiec byl problem. Ale byl na tej imprezie moj kolega który byl swoim samochodem,ale był bardzo pijany (ja całe szczęście w tym dniu nie piłam). Więc nie namyślając sie długo wzięłam tego kolege i wsadzilam go do autka jego,sama usiadłam za kierownicą.Odpalilam autko, jeszcze nie ruszylam, z naprzeciwka nadjeżdżal samochód, a mój kumpel nagle rzucił się na mnie i na kierownice krzycząc: jedzie na nas! patrz! jedzie na nas! i zaczął kręcić kierownicą! Musiałam go zdzielić po głowie aby sie uspokoił
Więc nie tylko my jesteśmy zdolne
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-03-23, 11:29
Zanim obejrzysz zdjęcie przeczytaj tekst poniżej
Kilka dni temu, gdy byłem w serwisie samochodowym, pewna pani weszła do
środka i poprosiła o część 710. Zdziwieni patrzylismy jeden na drugiego,
aż wreszcie moment konsternacji przerwał jeden z mechaników
samochodowych, pytając: "A co znaczy część 710?"
Kobieta odpowiedziała: "No wie pan, to taka mała część na samym środku
silnika - gdzieś się zawieruszyła, więc potrzebuje nową." Mechanik nie
dawał za wygraną i pytał dalej: "A do czego jest ona używana?". Kobieta
odpowiedziała, że nie ma pojęcia, ale pamięta dobrze, że na samym środku
silnika zawsze ją widziała. Mechanik podał kartkę papieru i ołówek,
prosząc by pani narysowała jak ta konkretna część wygląda, i wtedy może
on będzie potrafił jej pomóc. Kobieta nakreśliła około 6-centymetrowy
okrąg, a następnie wpisała do niego 710. Acha, uśmiechnięty mechanik
przytaknął głową - już wiem...
W załączniku zdjęcie zaginionej części.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum