Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-06-15, 18:39
Mateusz napisał/a:
Kto ten ranking zrobi?? I kogo ma dotyczyć dokładnie?? Wszelakiej płci żeńskiej na forum czy tylko w określonym wieku.
Grzegorz Nowak (W), majk-el, panowie Wy jako moderatorzy tego działu powinniście być odpowiedzialni za tą operację. Moglibyśmy popracować sami , i sprawdzić ile mamy pań na forum, ile z nich jest najbardziej aktywnych (piszących), to i tylko to miałem na myśli . Po co jednak angażować tyle osób, jak mogą tego dokonać dwaj panowie .
Co tu dużo komentować, bierzecie się do tego jak sójka do odlotu , temat zainspirowany w lutym tego roku, dziś mamy czerwiec, działajcie, działajcie bo nam się przyszłe królowe piękności zestarzeją bezpowrotnie .
Co do fotek kandydatek, tu trzeba stanowczo przycisnąć Ferbika , ma największy dostęp do zasobów zdjęciowych naszych forumowych pań.
Na mnie nie liczcie, ja tu tylko czytam .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-06-15, 21:40
miko 005 napisał/a:
Grzegorz Nowak (W), majk-el, panowie Wy jako moderatorzy tego działu powinniście być odpowiedzialni za tą operację.(...)
Na mnie nie liczcie, ja tu tylko czytam .
my tylko tu pilnujemy porządku, a do takiego POWAŻNEGO konkursu musi byc POWAŻNE JURY, nie ma co mieszać do tego zwykłych "stójkowych"
proponuję wybrać do tej roboty kogoś znacznie godniejszego, może jednak dla Ciebie miko będzie to doskonała okazja do aktywniejszego działania w tym dziale
Przeglądając uzytkowników i ich udzielanie się na forum do walki o tytuł miss proponuje:
Marta
Dominika
Basia
Jenusia
Magduś
Panciatka
Paulina
Tina
Glizda
AnnBlue
Akirus
Hasta
Raulmanka
Dorzucajcie swoje propozycje
Ferbik jak byś mógł się oderwać na chwilę to wrzuc fotki
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-06-16, 17:24
Panowie moderatorzy, Wy nie macie decydować , która najładniejsza . Wy macie przygotować listę kandydatek .
waldex, odwalił za Was kawałek roboty, choć mam wrażenie że to nie cała lista pań, które mogłyby kandydować do najpiękniejszej .
Jeśli mogę coś zaproponować, mały harmonogram pracy nad dojściem do finału:
- lista pań;
- fotki kandydatek;
- termin głosowania ( konkretnie od dnia, do….., żeby uniknąć rozciągłości w głosowaniu);
- ogłoszenie wyników;
- uroczyste wręczenie, honorowej królowej BIZ-a, drobności jakiejś (chyba) .
No, a teraz do pracy
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-06-16, 17:44
dooobra, choć mam co prawda też inne ciekawe zajęcia ale vox populi, vox dei ;-P
niech się stanie....
zatem dzialamy
Wielki I Konkurs na Najładniejszą MISKĘ FORUM AD. 2007
1.do przyszłego piatku (22.06) do godz. 20.00 zamykamy listę kandydatek (lista Waldexa idzie na pierwszy ogień - Waldex - THX) - będę w tym poście w miarę napływających zgłoszeń ( zgłoszenia proszę wpisywać w tym wątku) uaktualniał...
2. po tym terminie Ferbik w ciagu ( niech się wypowie czy da radę) 2 dni wstawi zdjęcia proponowanych kandydatek i może dopnie ankietę do głosowania, a zatem od
3. od niedzieli/poniedziałku 24/25.06 możemy głosować
na głosowanie mamy 11 dni - do 5.07.2007
4. ogłoszenie wyników dla nas 6.07 a nagrodą dla zwyciężczyni bedzie atrakcyjny (niewątpliwe spacer na lody z niezwykle przystojnymi moderatorami tego działu
( no, może i z adminem wstawiającym zdjęcia )
a tak serio - ujawniamy, czy nie zainteresowanym wyniki głosowania? do rozważenia
5. ew. fanfary na cześć zwyćiężczyni podajemy na forum ogólnym 7.07.2007 - Ładna data, nie?
no to zaczynamy!!
Lista Kandydatek: * za opisy kandydatek zgłaszane przez forumowiczów Moderatorzy działu nie ponoszą odpowiedzialności
Marta - spokojna, miła, sympatyczna na gg fajnie się rozmawia, ładna, niskiego wzrostu - wiek
Dominika
Basia
Jenusia
Magduś - fajne kształty
Panciatka - miła, ładna, jest o czym pogadać
Paulina
Tina
Glizda
AnnBlue
Akirus
Hasta - ma uroczy język podczas robienia miny jakby się zbierało na wymioty (ten opis na razie jest dla mnie THE BEST , "rozwaliłeś" mnie nim Mateusz ), jakaś niezbyt kobieca, reszty nie wiem
Raulmanka - w miarę ładna, wzrosty ok 160cm, mądra i inteligentna matematyka (trochę zmieniłem, a co, niech i Mod na radochę )
Panterka - najukochańsze dziewczę pod słońce, zajęta
Izabela - wspaniała przyjaciółka, dobra dusza, wyglądem też niczego sobie
Syla - inteligentna bestia, czasem [tylko] powtarza w kółko swoje teksty aż do znudzenia, ale bratnia dusza
Pudziano - za komentarz raulmanka: "oj waldex;d wcale nie...a na pewno nie melanż w takim znaczeniu wolimy nacieszyc sie soba"
acha, i jeszcze jedno, w zwiazku z powtarzającymi się w zgłoszeniach kandydatek wpisami nicków męsklich użytkowników forum tworzę specjalną kategorię konkursu tylko dla "PRAWDZIWYCH" facetów
zatem: Special Tinki Winki Class - Champion 2007
i pierwsze zgłoszenia wraz z opisami :
Yampress - mówisz masz
Ferbik - może najwięcej powiedzieć
uczestników do kategorii i wyniki w tej klasie wybierają Moderatorzy tego działu, będziemy mieć choć taka satysfakcję za naszą robotę
Ostatnio zmieniony przez Grzegorz Nowak (W) 2007-06-20, 20:59, w całości zmieniany 12 razy
Yampress mówisz masz
Marta - spokojna, miła, sympatyczna na gg fajnie się rozmawia
Magduś - ze szkoły z widzenia znam ją, fajne kształty
Hasta - też ze szkoły z widzenia, ale przynajmniej to co słyszałem jak rozmawiała z koleżanką to jakaś niezbyt kobieca
reszty nie wiem
Hasta - Tak jak poprzednicy pisali o niej. Chodziła do klasy razem z Panciatką. U nas w szkole można zobaczyć na zdjęciach z obozu językowego jak namiętnie całuje Szwajcara w jakims schronisku młodzieżowym oraz jaki ma uroczy język(podczas robienia miny jakby się zbierało na wymioty)
Marta - Ładna, niskiego wzrostu - wiek
Raulmanka - W miare ładna, wzrosty ok 160cm, mądra i inteligentna(matematyka)
Panterka - najukochańsze dziewczę pod słońcem, można tylko oddać głos, zajęta przeze mnie
Izabela - wspaniała przyjaciółka, dobra dusza, wyglądem też niczego sobie
Syla - inteligentna bestia, czasem powtarza w kółko swoje teksty aż do znudzenia, ale bratnia dusza, widać w nas duże podobieństwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum