Maniek, zmierzam do tego że system głosowania jest zbyt... naiwny(doszukajcie sięjakiegoś spisku )
Bo oni mogą zapisywac twój IP do bazy, a pod koniec głosowania wezmą to pod uwagę.
Wcześniej Sieradz nas gonił teraz Łódź nam depcze po piętach. Nie dajmy się!!
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
wieluniaczek Przyjeżdża na zakupy czujny obserwator
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 336 Piwa: 1/1 Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-03-19, 10:25
Zagłosowałem
Odświeżam stronę spoglądam na wyniki i znów tą samą czynność robię -efekt Łodzi przybywa za każdym razem 2-5 głosów a Wieluń wciąż na tym samym poziomie.W tym tempie do wieczora Łódź nas chyba wyprzedzi
_________________ Witaj Gość cieszę się że jesteś i pozdrawiam Cię
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-03-19, 10:34
A więc - Łódź według wszelkiego prawdopodobieństwa robi to co ja (wczoraj prowadziłem małe testy rozwiązania przedstawionego poniżej - działało 3 -4 godziny) Programik autointernet (zaraz zapodam linka tylko muszę go jeszcze raz znaleźć) - ustawiamy automat klikający - wychodzi 1 głos na cztery sekundy czyli 900 głosów na godzinę. Jeśli ustawimy np na noc kilka ko0mputerów jesteśmy w stanie zwiększyć dystans znowu
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum