Masz rację Shymool, muszę kiedyś 'popykać' na pianinku i sobie przypomnieć. Podobają mi się takie wstawki grane na instrumentach typu - pianino czy skrzypce w muzyce elektronicznej, klubowej, trance. Np. tutaj:)
Ja też gram, trochę na gitarze, trochę na basie, trochę na bębnach i trochę na nerwach
Pilnik jesteś dla mnie guru tu w regionie, jeśli chodzi o bębny. Na reszcie instrumentów nie miałem okazji Cię słyszeć, ale mam nadzieję, że nadrobię zaległości
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 806 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-06-09, 20:12
Coś w tym musi być bo to pierwszy kawałek tego typu grania, który przesłuchałem do końca. Ale popieram każdy sposób upowszechniania muzyki klasycznej lub do niej zbliżonej. Łączenie instrumentów smyczkowych lub dętych z muzyką elektroniczną było normalką w erze tak zwanego elektronicznego rocka (Tangerine Dream, Klaus Schultze, Popol Vuh)
Wiek: 42 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 103 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-06-10, 09:25
Ferbik na pozostałych instrumentach grywam tylko w domu hehe bębny niestety się nie mieszczą, także musiałem rozwinąć się też na innym instrumencie żeby w domu nie oszaleć hehehe pozdrawiam, wpadaj na koncert w sobote o 20 na podwalu, będe grał solo jeeeee
Wiek: 42 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 103 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-06-10, 19:57
sie postaram, co prawda miałem małą przerwę w graniu, ale tego sie nie zapomina. ps oczywiście będę bez koszulki więc szykować aparaty hehehehe pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum