Napisałem jedynie, że moim zdaniem trzeba głosować na ludzi stąd, którzy będą walczyć o nasze sprawy. A z tych, których mamy do wyboru najlepszy jest Łuczak
O jakie "nasze sprawy" Pan Łuczak zadbał ? Ja nie słyszałem o żadnym Konkretnym sukcesie Pana Posła !
Nawet na S-8 przez Łódź się zgodził tuż po ostatnich wyborach, podczas spotkania parlamentarzystów województwa łódzkiego !!!
Łuczak poptrafi robić wokół siebie dużo szumu . W tym jest dobry, ale owoców Jego posłowania BRAK !
Poza tym w poprzedniej kampanii wyrolował Zarzyckiego z pierwszego miejsca na liście PSL i teraz sam został wyrolowany przez Olasa. Dokładnie w ten sam sposób.
Nie mówiąc o tym , że w poprzedniej kampanii całe Starostwo "pracowało" na wynik Łuczaka.
Kończąc ta cała dyskusje (bo mam nadzieję że administracja zablokuje ten temat o północy) chciałbym tylko wszystkich jeszcze raz namówić do udziału w wyborach.
Pamiętajcie że możemy zagłosować na jednego kandydata na posła i trzech kandydatów do senatu.
Pozdrawiam i zycze wszystkim trafnych wyborów
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 407 Skąd: z każdego miejsca
Wysłany: 2007-10-19, 19:49
[quote="hubert18Nawet na S-8 przez Łódź się zgodził tuż po ostatnich wyborach, podczas spotkania parlamentarzystów województwa łódzkiego !!!
Łuczak poptrafi robić wokół siebie dużo szumu . W tym jest dobry, ale owoców Jego posłowania BRAK !
Poza tym w poprzedniej kampanii wyrolował Zarzyckiego z pierwszego miejsca na liście PSL i teraz sam został wyrolowany przez Olasa. Dokładnie w ten sam sposób.
[/quote]
bredzisz człowieku!!
Łuczak dlatego jest na pozycji 2, bo jako jedyny walczył o S-8. Przez to Sieradz, Łódź, Zd. Wola i inni przegłosowali pozycje nr 1 dla Łuczaka, mimo iż zarządzenie z centrali było takie, że obecni posłowie mają mieć z urzędu nr 1.
NO ale w Radio Maryja ani w TV Trwam o tym nie usłyszysz.
A ja proszę, pokażcie mi lepszego kandydata z naszego powiatu, który kandyduje!
Kiedos mało brakowało wstąpiłby do PSL, a sam Łuczak ponoć wtedy jak znicze kładzono gdzieś na placu ku pamięci JPII, proponował jakiejś kobiecie kupno znicza za 10zł, bo wykupiono wszystkie.
A kobieta odpowedziała mu, że jej na pieniądzach nie zależy, a chce nauczyć wnuka(który z nią tam był) że pamięć dla papieża jest ważniejsza niż pieniądze za znicz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum