A teraz moi mili poważne pytanie - niebawem kończy mi sie umowa na neo z TP SA (1 mega). Co mi polecacie? Czy przedłużać umowę z tepsą, czy też może coś innego (może Netia?)
A teraz moi mili poważne pytanie - niebawem kończy mi sie umowa na neo z TP SA (1 mega). Co mi polecacie? Czy przedłużać umowę z tepsą, czy też może coś innego (może Netia?)
Dzwonilem do Netii. Grzecznie mnie ponformowali ze jak mam problemy z neostradą z przeciążeniem itp.. to u nich bedzie to samo i nie maja na to wpływu.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-01-12, 16:56
A nie macie wrażenia, że sytuacja uległa poprawie? Może nie jest jeszcze całkiem OK ale w ciągu ostatniego tygodnia nie było sytuacji takiej żeby nic nie dało się zrobić - działało wolniej (z6Mb np ok500kb) ale DZIAŁAŁO - w grudniu mogłem o tym tylko pomarzyć...
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Plik z serwera tpsa. Powinien się pobierać kilka sekund, a wyszło kilka minut (średnia prędkość 1,38KB). Pingi 600ms.
twiggy [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-12, 19:46
Jest już nieźle, da się cokolwiek robić. Wczoraj trochę zwalniało, w tej chwili mam tak:
Tylko nie wiem na jak długo wystarczy ta moderna: w 2007 były już takie problemy w lutym-marcu, po modernizacji działało OK powiedzmy do listopada. Ponad trzy miesiące czekania na poprawę. Kiedy będzie powtórka ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum