Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-09-27, 12:49
miko 005 napisał/a:
PS. A przede wszystkim witamy Cię yampress po długiej nieobecności tutaj . Mam nadzieję że już wszystko OK., pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do normalności.
dzięki. do normalności wracam powoli , po 3 miesiącach w szpitalu /bez komputera/
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-10-13, 18:08
Pierwsza fotka to faktycznie okolice Wielunia (jak ktoś tutaj napisał; „Tam, gdzie jestem w stanie dojechać rowerem w ciągu godzinki, dwóch - to jeszcze okolice” ). Żeby nie było za łatwo, to teraz trzeba odgadnąć jakie to okolice
Druga fotka to już taka ciekawostka, jest zamek więc nie może zabraknąć ducha, w tym wypadku białej damy. Jedyne co może dziwić to fakt ukazania się ducha o tak wczesnej porze, no ale kto zrozumie dzisiejsze zaświaty . A to tajemnicze i nawiedzone miejsce, to zamek w Ogrodzieńcu.
Nie tak całkiem daleko od Wielunia.JPG
Plik ściągnięto 187 raz(y) 203,54 KB
Biała dama.jpg
Plik ściągnięto 155 raz(y) 242,45 KB
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Proszę Cię yampress nie siej zamętu i nie zakładaj tematów, które już istnieją tym bardziej, że temat o okolicach Wielunia nie został zamknięty - podobno nie jesteś żółtodziobem, bo siedzisz jeszcze na innych forach. Robisz komuś z administracji/moderacji na złość?
Scalone do jednego.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-07-06, 22:41
to co mam doklejać do poprzedniego tematu jak jeszcze mój post był ostatni ? I nikt nawet nie będzie wiedział, ze coś zostało wstawione.
Było by lepiej jakby tworzyło nowy wpis a nie doklejało do poprzedniego. Szczerze tak po cichu liczyłem na to że ktoś to scali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum