Ja byłem w sobotę i niestety ale mi również bardzo nie smakowała, a szczerze powiedziawszy jedna z najgorszych jakich jadłem, być może inne dania są w porządku, lokal też przyjemny, wystrój, muzyka, no i przede wszystkim obsługa jak we większych miastach że chodzą pracownicy i zbierają zamówienia, zapłata przy wyjściu a nie jak to jest chyba we wszystkich wieluńskich lokalach czy bynajmniej pizzeriach, podchodzimy do baru zamawiamy, płacimy i otrzymujemy, no ale jeśli chodzi o pizze stanowczo odradzam.
Nie mów ze odradzasz pizze bo się nią nie otrułeś ! niech każdy sobie spróbuje ...a być może mu zasmakuje tak jak to było w moim przypadku ! ... ale cieszy mnie jedno ze się wam moja muzyka podoba w lokalu, która dobierałem do tego klimatu (wystroju) pozdróffka
tak obserwuję waszą dyskusję i widzę, że ten lokal ma zagorzałych obrońców w tych co wykonywali jakąś usługę dla tego lokalu ( Ferbik robił ulotkę , Jaro wybierał muzykę). Ja jak będą ode mnie brali gaz to też ich będę chwalił w tym momencie jestem na NIE. ;p
DeeJayŚwiru Słyszał o Wieluniu Protector Dj's Team
nie no spoko!! myślałem ze ktoś się podszywa pod moja robotę ... a co do awatarów to ktoś wkleił sobie moje zdjęcie na AWA hee...
Wysłany: 2010-02-17, 12:43
Ferbik napisał/a:
koprofag napisał/a:
Niech ulotkę zmienią.
Możesz więcej napisać? Czy będziesz strzelał pustymi zdaniami i liczysz, że każdy się domyśli? Jeśli nie uzasadnisz swojego posta w przeciągu 24h, zostanie usunięty - jako nie wnoszący nic do tematu.
Jest nieczytelna. Jako element informacyjny powinien spełniać podstawową cechę - ułatwiać dostęp do informacji.
Często korzysta się z tej ulotki w lokalu, gdzie oświetlenie jest słabsze, punktowe, a krój czcionki i relacje pomiędzy kolorem tłam i czcionki są moim zdaniem chybione.
Satysfakcjonujące?
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2010-02-17, 15:50, w całości zmieniany 3 razy
niech każdy sobie spróbuje ...a być może mu zasmakuje tak jak to było w moim przypadku !
Mam to samo zdanie i nie chodzi tylko o rzekomą obronę lokalu, tylko każdy lubi co innego. Mi np smakuje pizza z La Spezia, a dużej ilości forumowiczów nie
Jest nieczytelna. Jako element informacyjny powinien spełniać podstawową cechę - ułatwiać dostęp do informacji.
A na forum jest czytelna? Bo jeśli tak, to właśnie taka powinna być - nie do mnie pretensje, że drukarnia dała du.py.
koprofag napisał/a:
Często korzysta się z tej ulotki w lokalu, gdzie oświetlenie jest słabsze, punktowe, a krój czcionki i relacje pomiędzy kolorem tłam i czcionki są moim zdaniem chybione.
W lokalu? Ale chyba nie w tym, o którym jest temat, bo z tego co wiem, to menu tam rozdają a nie ulotki. No ale nie wiem, nie byłem.
Ps. Nie bronię lokalu, bo projektowałem ulotkę czy menu. Atakuję tylko nic nie znaczące wypowiedzi.
Ulotka- czcionka mi trochę nie pasuje, poza tym ok.
Nazwa- to mi już bardziej nie pasuje.
Wystrój i jedzenie- wystrój widziałem jedynie z zewnątrz i chyba jest dobrze. Co do jedzenia to mam nadzieję, że niebawem się przekonam jak smakuje Dobrze, że taki lokal powstał, do tego w centrum. Można tam palić? I czy na wiosnę/lato będą jakieś ogródki? Bo miejsca na to raczej nie ma...
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum