Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2013-02-08, 08:19
Barca napisał/a:
Maciej śmigasz na oba mecze?
Nie , tylko na Polska Ukraina
hiszpan napisał/a:
Dziękuję za informację Marta ! Byłem kilka dni temu na stronie kupbilet.pl ale nie było jeszcze możliwości zakupu biletów.
Bilety ruszyły dokładnie tydzień temu około piętnastej , po pół godzinie nie było już tych najtańszych , był taki kocioł że nawet nasza paka (8 osób ) nie siedzi razem . Klikałeś rezerwuj i po sekundzie wyskakiwało że ktoś już to zarezerwował . Na szczęście udało się ! .
Co do meczu w środę , oglądałem tylko pierwszą polowe i to wyrywkowo . Wszystko już zostało napisane . Pozytywnie Boenisch , naprawdę zaskoczenie ( czemu na euro tak nie grał ) . Obraniak Perquis wypad ! .
Co do Lewandowskiego , już pisałem w tym temacie . W szkolnej akcji sam na sam daje d.py , sorry ja bym to strzelił . Albo się spina psychicznie bo presja rośnie albo cos innego .
Boruc wrócił , profil yt pięknego dziewczecia które zakochało sie w Arturze
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2013-02-13, 14:38
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Wysłany: 2013-03-01, 19:12
Jeszcze 3 tyg
Jest jakiś kibic barsy na forum ?? , może ma coś do powiedzenia ? hahahha
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2013-03-01, 21:00
Racja Ferbik
Co do Barcelony, być może już zgasł błysk Guardioli ? Choć mistrzostwo już praktycznie mają zapewnione, więc prawdopodobnie to tylko wypadek przy pracy ?
Antoine de Saint-Exupery
A Real to już dziś mam nadzieję pożegna się z LM:)
MAN UTD!
Wysłany: 2013-03-05, 11:46
epa napisał/a:
A Real to już dziś mam nadzieję pożegna się z LM:)
MAN UTD!
Jestem za !!
Wcześniejsza oferta miejsca w busie dotyczyła wyjazdu na mecz Polska-Ukraina .
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2013-03-05, 12:08
Maciej napisał/a:
Jeszcze 3 tyg
Jest jakiś kibic barsy na forum ?? , może ma coś do powiedzenia ? hahahha
Macieju wywołałeś mnie to jestem.
Do powiedzenia a raczej do przeanalizowania mam bardzo dużo..., ale na forum nie będę prowadził wywodów (wole narysować jak Dżak Gmoch ).
NIc nie trwa wiecznie, a ostatnio bardzo słaba gra Blaugrany zamknęła usta nawet tym, co mówili o samograju zespołu i słabym trenerze w postaci Pepa Guardioli.
Barca od kilku łądnych lat najgorszy okres grania ma od stycznia do połowy marca
Wróci Tito i gra poprawi się.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2013-03-05, 17:40
Dzisiaj wielki wieczór. Który mecz oglądać.......... brrrrrrr Lewandowski x min 1 obstawiam Taki mój pewniak.
Moje typy
Man Utd. - Real 1:1
Borussia - Shakhtar 2:1
Wysłany: 2013-03-07, 08:39
Barca,
Wczoraj nareszcie udało mi się z synem obejrzeć cały mecz . Jedno słowo komentarzu wystarczy ...słabizna.. . Szkoda ze Valencja im nosa nie utarła , nic straconego odpadają w następnej kolejce .
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum