Dzięki Szkoda tylko że do alergologa jest taka kolejka że masakra. Byłem się zapisać chyba w kwietniu to ide dopiero w połowie lipca ;/ To jest jakieś nieporozumienie. A co mi pomoże doktor pierwszego kontaktu jak on się na alergii nie zna. Walnie jakiś antybiotyk tylko na gardło i tyle. Przecież oni tylko potrafią faszerować antybiotykami. Bo np mój doktor 1 kontaktu to doktor Smugowski (Medyk) i co zajde to ciągle jakiś antybiotyk..
Wysłany: 2011-06-06, 09:04
Phoenix, ja niedawno po raz pierwszy byłam w Medyku u alergologa, u pani doktor Pełki. Robiła dziecku testy i wizytę wspominam bardzo miło. Rzetelna i miła. A na wizytę czekaliśmy około 3 tygodni. Spróbuj może tam
Przepraszam, że odskoczę troche od tematu. Chciałem zapytać czy ktoś z Was korzystał z pomocy lek Jolanty Kacała (psychiatra)? Nigdzie w necie nie można nic wydobyć na jej temat, a mnie niestety czeka wizyta u takiego typu lekarza Liczę na Wasze opinie.
Słyszałam od osoby, która się u tej kobiety leczyła, że to wredna kobieta. Że wizyta u niej to nic przyjemnego. Że bardzo się interesuje życiem prywatnym i szczegółami, które nie powinny ją interesować. Jak się dobrze orientuję to prywatnie gdzieś przyjmuje w okolicach starego Pośredniaka i w ZUGiL-u.
Psychiatria to bardzo specyficzna dziedzina medycyny. Bez szczegółowego wywiadu min o sytuacji rodzinnej i prywatnej pacjenta nie można postawić prawidłowej diagnozy. Psychiatra to nie jasnowidz. W Wieluniu jest jeszcze dr.Martyn, przyjeżdża z Łodzi dr.Michalski, jakiś psychiatra przyjeżdża do Sanmedu, ale nie znam nazwiska, jeszcze w Eskulapie przyjmuje jakiś psychiatra. Wiem tylko, że najwięcej pacjentów ma dr.Kacała.
Potrzebny mi namiar na ortopedę Białasa, ewentualnie info czy wykonuje u siebie w gabinecie usg ortopedyczne.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Z tego co mi wiadomo to usg u Białasa nie można zrobić.
Ja całkiem niedawno usg stawu skokowego robiłam u Tomasza Wójcika, który przyjmuje na Sieradzkiej.
Z tego co mi wiadomo to usg u Białasa nie można zrobić.
Ja całkiem niedawno usg stawu skokowego robiłam u Tomasza Wójcika, który przyjmuje na Sieradzkiej.
dzięki za info
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Chciałabym, niedyskretnie zapytać ile płaci się obecnie za wizytę u ginekologa w Wieluniu? chcę zapisać się na wizytę, ale nie chciałabym wydać na to majątku ;/ a odwiedzanie okolicznych miast gdzie ginekolodzy przyjmują na NFZ może trochę denerwować.
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum