Pomógł: 1 raz Wiek: 54 Dołączył: 15 Cze 2006 Posty: 503 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-03-16, 14:16
Wczoraj w TV Polsat usłyszałem - że naród nie nadaje sie do wyrażania opinii w tym temacie (chodziło o referendum) ważniejsi podejmą decyzję (czyli posłowie) - słowa posła Wierzejskiego
Za 2 i pół roku jesli prawica prtzegra wybory - zmienią ustawę i zacznie sie wszystko od początku.
Ja mam jedną uwage do dyskusji - to, że ktoś jest za dopuszczeniem aborcji nie znaczy że sam by z tego korzystał czy też "własnoręcznie" robił.
Wczoraj w TV Polsat usłyszałem - że naród nie nadaje sie do wyrażania opinii w tym temacie (chodziło o referendum) ważniejsi podejmą decyzję (czyli posłowie) - słowa posła Wierzejskiego
Cytat:
Tu chodzi o pewnego rodzaju możliwośc wyboru.
I z tym się zgdzam
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum