No moi drodzy coś pokombinowali, ponieważ opcja usuń ciasteczka już nie daje nam możliwości ponownego głosowania.
Widzę, że strona rozpoznaje adres IP, więc możliwości są dwie.
1. Przy neostradzie, gdzie adres IP jest adresem dynamicznym, wylogowujemy się i ponowne logujemy a następnie oddajemy głos.
2. Lub przez proxy.
Wysłany: 2007-03-20, 10:37
Jaro napisał/a:
No moi drodzy coś pokombinowali, ponieważ opcja usuń ciasteczka już nie daje nam możliwości ponownego głosowania.
Widzę, że strona rozpoznaje adres IP, więc możliwości są dwie.
1. Przy neostradzie, gdzie adres IP jest adresem dynamicznym, wylogowujemy się i ponowne logujemy a następnie oddajemy głos.
2. Lub przez proxy.
ale po paru minutach można znowu głosować, nie trzeba zmieniać IP
A ja nie zagłosuje - jeszcze tego DEBILA brakowało w Wieluniu
Też do tego ręki nie przyłoże Wiśniewski to artysta, który przynajmniej w mojej opinii jest ostoją kiczu i tandety, a większość cieszy się i rzucaja na to głosowanie jakby nie wiem co miało się wydarzyć. Tymbardziej mnie to dziwi ponieważ w poście "Michał Wiśniewski reklamuje sieć sklepow RTV/AGD" coniektórzy na niego psioczyli, a tutaj okazuja niezwykłą radość z powodu tego głosowania...
Michał Wiśniewski podał pierwsze szczegóły trasy koncertowej Ich Troje "Avans/Carlsberg Tour 2007", która rozpocznie się w czerwcu. - Ta trasa będzie wyjątkowa. Nowy materiał z płyty "7 grzechów głównych", po części powrót do starych nieznanych utworów - aż po wszystkie najbardziej rozpoznawalne hity zespołu – pisze Michał. - Naj wszystko... Największa do tej pory i to ruchoma w części scena, naj dźwięk i naj światło. Czy to się odbije na frekwencji? Nie wiem, ale do tej pory dzięki Bogu publiczność nas nie zawiodła!
Oto opublikowane przez Michała Wiśniewskiego daty koncertów Ich Troje:
2 czerwca - Warszawa
16 czerwca - Rypin
22 czerwca - Oborniki Wlkp.
23 czerwca - Katowice
7 lipca - Zabrze
14 lipca - Oława
21 lipca - Gorzów Wlkp.
22 lipca - Augustów
4 sierpnia Wałbrzych
11 sierpnia - Włocławek
12 sierpnia - Kutno
25 sierpnia - Mława
26 sierpnia - Bielsk Podlaski
1 września - Łowicz
2 września - Radom
8 września - Szczecin
Planowane są również koncerty w Gdańsku, Tarnowie i jeszcze w kilkunastu innych miastach.
Jak informuje Michał Wiśniewski, sponsorująca trasę firma Avans zgodziła się zapłacić 10 tys. zł za każdy koncert na cel charytatywny, jeżeli minimum 20 osób zgodzi się na przefarbowanie na danym koncercie włosów na kolor pomarańczowy z niebieskim.
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-04-05, 16:02
mario's napisał/a:
ponsorująca trasę firma Avans zgodziła się zapłacić 10 tys. zł za każdy koncert na cel charytatywny, jeżeli minimum 20 osób zgodzi się na przefarbowanie na danym koncercie włosów na kolor pomarańczowy z niebieskim.
Jeśli na prawde przeznaczą pieniądze na cel charytatywny to się moge farbować
Wkurzyli mnie z tym głosowaniem:/ po co je robią skoro miasta które miały w ankiecie nie całe 40 głosów są już na trasie ściema na całego... Ale poczekajmy zobaczymy czy Wieluń będzie...
[ Dodano: 2007-04-05, 17:39 ]
Sorka za słowó ale czy słowo wku...rza to łacina?? sądzę że nie
_________________ Sprzedam tanio światła dyskotekowe...
Jeśli te koncerty są już zaplanowane .. to po co było to całe głosowanie ? miało jakis sens ??
Pewnie że miało sens. Jeśli `Ich Troje` nie przyjedzie do Wielunia, to liczy że może promocyjną płytę ludzie kupią?. Poto było to głosowanie żeby ludzi zaciekawić. Jak nie zobaczą to przynajmniej kupią i posłuchają.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum