Pomógł: 4 razy Wiek: 35 Dołączył: 05 Maj 2007 Posty: 743 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-06-25, 11:51
Koncert TSA wyjechany w kosmos. Super! No i Korona sypnęła hajsem na fajerwerki. A na resztę nie zwracałem uwagi, więc mi nic nie przeszkadzało . Ja się bawiłem wczoraj wybornie. pzd
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2007-06-25, 12:40
siwy_ napisał/a:
Koncert TSA wyjechany w kosmos. Super! No i Korona sypnęła hajsem na fajerwerki. A na resztę nie zwracałem uwagi, więc mi nic nie przeszkadzało . Ja się bawiłem wczoraj wybornie. pzd
WDK po raz pierwszy organizował dni Wielunia, do tego wszystkiego na kilka dni przed imprezą wydarzyła się tragedia...więc myślę że można wybaczyć organizatorom. A tak pozatym,, jak jakas impreza ma wypaść u Nas dobrze skoro co rok organizuje ja ktoś inny. Przecież każdy uczy się na błedach i po roku ten sam organizator popełnił by ich znacznie mniej.....Tak sądzę
Pomógł: 4 razy Wiek: 35 Dołączył: 05 Maj 2007 Posty: 743 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-06-25, 19:16
maed napisał/a:
Bo w Wieluniu nie ma "ludzi ulicy"
dobre, dobre Ja sobie myślę, że dostał kosę w szyję przed wyjazdem od jakiegoś elozioma i dlatego go nie było Robimy zgadywankę: Dlaczego Rychu nie dotarł? Wpisujcie
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 11 Lis 2006 Posty: 92 Skąd: ss ;]
Wysłany: 2007-06-25, 20:16
bo pewnie leżał gdzieś zaćpany w rowie ;]
Z regulaminu:
Pamiętaj, że nie masz kontroli nad tym, do kogo dotrze Twoja wiadomość. Staraj się zatem przestrzegać netykiety. Twoje wypowiedzi nigdy nie są anonimowe dla administracji tego forum.
Pierwsze słowne ostrzeżenie - Ferbik
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2007-06-25, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
Bo to była zwykła ściema Na jego oficjalnej stronie zakładka Imprezy jest aktualnie "nieczynna" szkoda bo chciałam sprawdzić czy w ogóle była tam informacja o koncercie w Wieluniu.
po pierwsze jestem rodzaju żeńskiego z tego co mi wiadomo, po drugie z lenistwa
Wyczuwam złość w twojej wypowiedzi.Jestem tu nowy i nie wiem kto jest kim,po za tym nie zauważyłem znaczka płci przy nicku.Co do lenistwa to już twoja prywatna sprawa.Nie będziemy się tu rozczulać nad tą kwestią bo się robi offtopic.
Pozdrówka
chciałam powiedzieć (napisać) że to były najgorsze Dni Wielunia na jakich byłam, buuuu oprócz Hey to nic fajnego
w dodatku w niedzielę wyłączono prąd i moje maleństwo nie pojezdziło na karuzeli, a i na trampolinie nie poskakało bo.... linki sie zerwały,
a tak przy okazji to kto się zajmuje bezpieczeństwem na tych atrakcjach bo ten chłopiec któremu podczas skoków pękła linka to mógł sobie krzywdę zrobić
a gdyby tak złamał nogę albo co gorsza kręgosłup
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum