Wczoraj kolo 22:00 net padł i powstał, ale ułomny.
Ale... To nie tylko neostrada padła! Jak pytałem po ludziach, w okolicy zupełnie nikt nie miał (neostrady, kablówka, i 1 osoba radiowe). Czy ktoś wie coś więcej o przyczynach?
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-02-08, 23:39
Archdevil napisał/a:
knyklu napisał/a:
Wczoraj kolo 22:00 net padł i powstał, ale ułomny.
Ale... To nie tylko neostrada padła! Jak pytałem po ludziach, w okolicy zupełnie nikt nie miał (neostrady, kablówka, i 1 osoba radiowe). Czy ktoś wie coś więcej o przyczynach?
Zgadzam się jak najbardziej już byłem
A co do jakości to żadna różnica śmiga tak dobrze jak śmigał
MadTreXx napisał/a:
W Ożarowie też padły Neostrady i Netie. Rano było Ok.
No ja właśnie mam Netię i myślałem że to tylko wina Netii a tu ;o
& connect & błąd 721 & connect & błąd 721 & connect & błąd 721 & connect & błąd 721 & login i hasło default & connect & błąd 721 & connect & błąd 721 & connect & błąd 721 & login i hasło default & connect & błąd 721 & connect & błąd 721 & connect & błąd 721 & sleep
też nie znam przyczyny tego ale na szczęście 7 rano za pierwszym już wszytko ok ;] no drugim ale pierwszy raz łączyłem sie za szybko po synchro modemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum