Właśnie jestem po spożyciu pizzy z tej restauracji. Cóż mogę powiedzieć. Przebija wg mnie wszystkie inne pizze w mieście, sosy również bardzo dobre. Także zdecydowanie polecam!
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-02-23, 13:25
Ja byłam w tej restauracji w zeszłym tygodniu. Jadłam sałatkę z indykiem i była bardzo dobra. Miła atmosfera i ogólnie moje wrażenia były pozytywne poza jednym małym ale... otóż brak zainteresowania ze strony kelnera.
Pomogła: 1 raz Wiek: 39 Dołączyła: 16 Mar 2009 Posty: 118 Skąd: Praszka
Wysłany: 2010-02-24, 18:40
A ja byłam tam dzisiaj i oceniam lokal bardzo pozytywnie.:) Przyjemny wystrój i smaczna kuchnia.
Ja zjadłam bardzo smaczne parpadelle z borowikami, a mąż zamówił kurczaka z boczkiem i pieczonymi ziemniakami - bardzo dużo na talerzu i jak mąż zapewniał smacznie;)
Pizzę jadłam tuż po otwarciu lokalu i smakowało mi ciasto - grubsze niż w innych lokalach w Wieluniu.
_________________ Jedną z korzyści bycia bałaganiarzem jest to, że nieustannie dokonujemy fascynujących odkryć.
Wysłany: 2010-03-05, 14:46
bardzo dobre pizze! polecam moim zdaniem ciasto jest rewelacyjne bo nie za cienkie i nie za grube. takie w sam raz i do tego nie żałuja składników. do tego ten sos czosnkowy
Byłem dziś w lokalu z dziewczyną , bardzo ładny wnętrze , zamówiliśmi pizze i
z przykrością stwierdzam że dało się zjeść tylko kawałek poprostu pizza nie do zjedzenia , słona , ciasto jak z jajek , ser niedobry poprostu beznadzieja osobiście nie polecam i sam więcej nie zjem .
Zamówiłem pizze parmeńską - okropna. Słona, ciasto od spodu przypalone, przypominało węgiel zarówno w wyglądzie jak i w smaku. Ale najgorsze było to co znajdowało się na samej pizzy. Wyglądało to mniej więcej jak wymiociny po ostrej imprezie ser jakby spleśniały o gorzkim smaku - o samej szynce parmeńskiej nawet nie ma co wspominać. Odniosłem wrażenie, że dostałem pizze odgrzewaną po kimś kto nie zjadł w lokalu bądź nie odebrał zamówionej do domu - przynajmniej tak to wyglądało no i pizza była u mnie mniej/więcej po około 15min (!) w czym oni to robią??? W mikrofalówce? Zadzwoniłem z reklamacją ponieważ poczułem się oszukany (14 zeta nie w kij dmuchał). Miły pan przeprosił i powiedział, że oczywiście natychmiast przygotują nową pizze i wysyłają kierowcę ponownie. Niestety po chwili zadzwonił już chyba jakiś pan kierownik i rozmowa nie była tak uprzejma. Pan za wszelką cenę starał się mi wmówić, że to pizza parmeńska i musi tak wyglądać i smakować - paranoja. Oczywiście drugiej pizzy już nie otrzymałem. Aha no i sosy w smaku przypominały mydło. Pierwszy i ostatni raz zamówiłem pizze z tego lokalu.
_________________ Wieluń - Probably the Best City in the World
Mi parmeńska bardzo smakowała. Dostałem po godzinie od zamówienia, ale ostrzegali, że jest awaria pieca. Ciasto cienkie i dość twarde, ale wypieczone i dobre. Temu co na pizzy też nie mogę nic zarzucić. Pizza duża, cena dobra i 2 duże pudełka sosów. Jestem na tak;]
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Widzę,że przeważają tu negatywne wypowiedzi na temat tego lokalu co szczerze zniechęca mnie do odwiedzenia go. Ale jak to sie mówi jeśli sam nie spróbujesz to się nie przekonasz.
_________________ "Być gwiazdą,gwiazdą ludzi fantazją.."
byłam tam ostatnio i muszę powiedzieć, że niestety jestem rozczarowana. Jeśli chodzi o wystrój lokalu wielki +. Niestety jedzenie wielki - gdyż: Sałatka zupełnie nie doprawiona. W karcie było napisane, że do każdej sałatki pieczywo gratis - ja nie dostałam. Naleśniki z serem - gorszych chyba nie jadłam. Po rozkrojeniu coś przypominające serek homogenizowany rozlało się po całym talerzu. Dramat. Obsługa na początku miła lecz niestety ,,wyrwało'' się Pani kilka nie trafionych tekstów np. zamówiliśmy czekoladę na gorąco a dostaliśmy jak to powiedziała Pani ,,KAKAO" . Był jeszcze jeden ale to już szkoda słów. Ja osobiście nie polecam tego lokalu.
_________________ Nie sposób kosztować rozkoszy miłości nie przyswoiwszy sobie jej cnót
Ja nie tak dawno zrobiłam jeszcze jedno podejście i zaryzykowałam pizzę z borowikami - po jednym kawałku miałam dosyć... Generalnie zamówiliśmy w kilka osób, ale zostało parę kawałków co właśnie świadczy o tym, że najlepsza nie była. Po kolejnej nieudanej wizycie, spokojnie mogę powiedzieć, że nie chcę tam już więcej iść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum