Gdzie w Wieluniu kupię plexi ?
Szukam konkretnie dwóch kawałków o wymiarach
190x200x10
190x90x10
Proszę o namiary ewentualnie firmę która wykona mi podstawę pod wymiar z plexi.
Dziękuję
Na Sieradzkiej w hurtowni szkła zaraz za Zugilem. Dotną na miejscu.
Nie kojarzę teraz, czy jest w większych arkuszach niż 2x1m ale przy grubości 10mm to zabulisz jak za zboże przy tej płaszczyźnie i licz się z doliczeniem odpadu z płyty
W Ikei i Leroy, to wiadomo;) W marketach faktycznie pojawiają się czasami, ale jakoś dziwnym trafem nigdy nie ma, kiedy o nie pytam. Ostatnio miały być w Brico, poszłam i uzyskałam info, że w ogóle nie przywieźli, ale co tam, że w gazetce są.
Muszę w poniedziałek przewieźć kanapę- narożnik z os. Stare Sady na Wyszyńskiego. Czy ktoś posiada samochód o odpowiednich gabarytach i gotów byłby podjąć się tego za niewielkim wynagrodzeniem? Wynajmowanie firmy przeprowadzkowej do takiej pierdoły mija się z celem. Będę wdzięczny za wiadomość.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2015-02-22, 18:21
Sprawdź firmę na Wojska Polskiego za jednostką wojskową druga działka. Tam zajmują się sprzedażą kartonów, więc chyba mają też coś takiego.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum