Temat zamykam, dodam jeszcze, że regulamin forum nie nakazuje tworzenia odrębnych regulaminów, tak jak w przypadku tych zawodów, tym bardziej, że ktoś chciał zaposnsorować drobne nagrody.
zawodnicy biorący udział w tym hardcorowym łowieniu:
1. Heaven
2. Witoldino
3. Pan Józef
4. MG (Snack Hunter)
5. Fisherman
6. Ferbik
Więcej zgłoszeń nie przyjmujemy. Spotykamy się od 15 do 16, kto ma problem z dojazdem, proszę o PW.
Zawody, mimo słabej aury dla mięczaków, dopisały. MG się wytłumaczył, że nie dojedzie, ale dojechał jako gość. Dojechał tumasz, dzięki któremu będzie fotorelacja, no i dojechał ryngolec, który ufundował ręcznie przez siebie robioną nagrodę, moim zdaniem bardzo wzruszającą. Pogoda jaka była - wie ten, kto był. Dziękuję Jarkowi M. za sponsoring, wieluniakowi20 za dorzucenie się do nagród, panu Józefowi i panu Jurkowi za sprawną organizację, Fishermanowi oraz Witoldino za przybycie oraz firmie Graffiti (czyli mnie jako reprezentantowi) Następne zawody będą organizowane przeze mnie, szczegóły wkrótce. Tumasz! Czekamy na fotorelację!
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-07-24, 21:34
O tak,czekamy, tylko Tumasz pamiętaj, nie wszystko , nie wszystko bo zamorduję. Te najbardziej drastyczne na Adres@. Dziękuję wszystkim za przybycie i udział w zawodach. HV żałuj że nie byłeś. Nie powiem Ci dlaczego ale ŻAŁUJ.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-07-24, 22:05
Zachowaliśmy się jak prawdziwi organizatorzy dżentelmeni zajmując ostatnie miejsca.
A mogliśmy pokonać rywali bez problemów.
[ Dodano: 2010-07-24, 23:15 ]
Ferbik napisał/a:
JAREK.M, to w tym momencie należałaby mi się wędka Ale rozumiem, wybaczam, trzymaj ją do następnych zawodów
No tak, bo w tym momencie Ty byłeś najmłodszym uczestnikiem zawodów. To jeszcze opisz co to za wędka i HV napluje sobie w trampki że się nie zjawił.
Rozumiem że się zrzekasz i przekazujesz jako nagrodę na następne zawody.
Cieszę się bardzo iż zawody odbyły się
Jestem tylko ciekaw kto czapeczkę dostał ?? (mam nadzieję że jest wygodna)
Czekam z niecierpliwością na ogłoszenie następnych zawodów organizowanych przez Ferbika . Następnym razem ufunduje równierz nagrody, ale nie będą one podane do publicznej wiadomości w celu zrobienia niespodzianki
Prosiłem... dalsza część postów skasowana jako niezgodna z kierowanymi w Twoją stronę prośbami o niemącenie swoim sklepem w każdym temacie i czepianie się konkurencji oraz za błędy ortograficzne.
Odpocznij trochę od forum.
Trzecie ostrzeżenie.
Ferbik
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2010-07-25, 14:49, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum