Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-07-10, 11:18
Nie pisz za kogoś jak myśli bo nie masz o tym zielonego pojęcia, a twoje przypuszczenie nie muszą być trafne.
Ferbik napisał/a:
Pokazałeś właśnie, jakie masz zdanie o forumowiczach, którzy robią zdjęcia (nie mylić z twoim naciskaniem spustu migawki) i ja pierwszy będę ignorował twoje posty.
Jakie bo sam nie wiem ?
Za bardzo uogólniasz i sugerujesz aby czytelnik poparł twój sposób myślenie. Poza tym ignorować nie będziesz gdyż nie będziesz miał kontroli nad tym co ktoś pisze.
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2010-07-10, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Przecież napisałeś ogólnie, że my, którzy Cię krytykujemy i wszyscy, którzy mamy takie samo zdanie na temat twoich pstrykań - jesteśmy śmietanką fotograficzną wielunia. Jeśli myślisz, że inni nie odebrali tego jako obrazy, to jesteś w głębokim błędzie. Nikt nie musi tutaj pisać w temacie, żeby się np. zgadzać z moim zdaniem, bo relacje międzyludzkie i wymiana zdań nie ogranicza się tylko do forum. Ja poczułem się obrażony, bo nie masz się czym pochwalić, a tylko jak cham potrafisz odbić piłeczkę i obrażać, bo nie masz rzeczowych argumentów na swoją obronę. Dla mnie jesteś trollem i nie będę cię już więcej dokarmiał. Powiem więcej: nie będę już przymykał oka na to, że nie znasz regulaminu i się do niego nie stosujesz. EOT z mojej strony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum