Wysłany: 2006-02-08, 01:33 Ich Troje dla ofiar tragedii na Śląsku
Zespół Ich Troje nagrał piosenkę poświęconą ofiarom niedawnej tragedii na Śląsku.
Kompozycja nosi tytuł "Śląsk jest w niebie". Została ona zarejestrowana przez Ich Troje już po tragedii w Katowicach, która wydarzyła się 28 stycznia. Słowa napisał Michał Wiśniewski, a muzykę skomponował Jacek Łągwa.
Ich troje szukaja teraz reklamy gdziekolwiek... plakac mi sie chce, ze nawet na takich tragediach probuja sie wypromowac... bo chyba nie zrobili tego w taki sposob, zeby nie było rozgłosu ?
Ruda małpa znowu szaleje teraz na tragedi śląskiej chce zarobić, przecież ten pojebaniec powinien juz dawno przestac spiewac !!! Żal mi go...
nie przesazdzaj stary bo jak szybko tutaj sie zalogowałeś tak szybko cie wywalą....
[ Dodano: 2006-02-24, 05:59 ]
a co do ich troje to nie mam nic przeciwko nim sa neutralni dla mnie...
a co do pieosenki to każdy chce sie wypromować w dzisisjeszych zcasach nawet na czyimś nieszczęsciu..tak juz jest niestety ale wierzmy iż zrobili to w innym celu
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
rulez [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-24, 15:03
Malinka napisał/a:
ale wierzmy iż zrobili to w innym celu
straszysz mnie????
chyba cie pogielo, a niby w jakim?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum