Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 147 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-07-12, 19:55 Sprowadzenie wędki
Znowu w imieniu kolegi (nie mogę go namówić na zarejestrowanie - takie zboczenie zawodowe).
Kto (z handlarz sprzętem wedk. na forum) , za ile i w jakim czasie jest w stanie sprowadzić wędkę:
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-07-12, 22:46
Jest taki dział kupię /sprzedam tam szukaj lub złóż ofertę. Handlarze są na bazarze a nie na forum(sorki jeden jest) . A kolegę wyślij do sklepu wędkarskiego tam otrzyma pełne informacje. Tylko pamiętaj do SKLEPU WĘDKARSKIEGO nie gdzie indziej.
Wysłany: 2010-07-12, 23:32
yabos to nie ja się czepiam wieluniaka ( postaraj się i prześledź tematy) tylko on się wpieprza we wszystko co możliwe. Jutro zakładam temat o kosmitach i pierwszy post wiesz kogo będzie ? Zgadnij ? Za wszelką cenę chce brylować . Jest jak wrzód na d***e. A tak prawdę mówiąc jemu to nie przeszkadza co o nim mówisz. Ważne żeby o nim mówić. Jest jak DODA.
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 147 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-07-12, 23:40
JAREK.M napisał/a:
Jest taki dział kupię /sprzedam tam szukaj lub złóż ofertę. Handlarze są na bazarze a nie na forum(sorki jeden jest) . A kolegę wyślij do sklepu wędkarskiego tam otrzyma pełne informacje. Tylko pamiętaj do SKLEPU WĘDKARSKIEGO nie gdzie indziej.
Pisze szukający tej wędki
Zabawne... handlarzu. Rozumiem, że zajmujesz się rozdawnictwem.
Jakiś ćwiekowaty ten "rynek wędkarski" w Wieluniu. Jeden nic nie wie, a drugi niby wie, ale jakoś sprzedawać nie potrafi.
Poza tym, skoro handlarze są na bazarach i wg ciebie jeden na forum (rozumiem, że masz na myśli wieluniaka20) to co robi twoja propozycja złożona poprzez PM? Czyżbyś był tym drugim (nienumerowanym) na forum?
A gdzie tu te sklepy? Znalazłem 2. Jeden koło sądu i tam nie było, drugi niedaleko stacji Statoil (w stronę Wrocławia w na podwórku) i jeszcze nie pytałem, ale chyba mieć nie będą, bo tam to prawie nic nie ma i nic nie widać. Są jeszcze jakieś?
Wysłany: 2010-07-12, 23:45
Yabos zerknij z łaski swojej do tematu odległościówka,feeder..... a potem jeszcze raz wygłoś swoją opinię na temat czepiania się wieluniaka. A sprzedażą zajmuje się sprzedawca.
[ Dodano: 2010-07-13, 01:12 ]
Wiglus żeby w"Azylu" coś zobaczyć musisz mieć latarkę albo zapytać bo inaczej nie da rady.
To że nie widać nie znaczy że tego nie ma. Tak jak z promieniowaniem radioaktywnym. Wpadnij chociaż po to aby opowiedzieć mi o innych rynkach wędkarskich.
Znowu w imieniu kolegi (nie mogę go namówić na zarejestrowanie - takie zboczenie zawodowe).
Kto (z handlarz sprzętem wedk. na forum) , za ile i w jakim czasie jest w stanie sprowadzić wędkę:
Wysłany: 2010-07-13, 22:23
Wiglus napisał/a:
A gdzie tu te sklepy? Znalazłem 2. Jeden koło sądu i tam nie było, drugi niedaleko stacji Statoil (w stronę Wrocławia w na podwórku) i jeszcze nie pytałem, ale chyba mieć nie będą, bo tam to prawie nic nie ma i nic nie widać. Są jeszcze jakieś?
Pardą ale czy pytałeś w tych sklepach czy czasem oni nie mogli by dla Ciebie sprowadzić tej wędki ? Ja się zapytam znajomego w razie czego dam znać
_________________ Nieustanna walka i dążenie po swoje
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum