Wysłany: 2010-08-10, 13:44 Łatwy sposób na rzucenie palenia
Witam, zamieszczam tutaj na forum link do ksiązki w formacie pdf na którą natrafiłem całkiem przypadkiem. Z ciekawosci zacząłem ją czytać, po pierwszych 4 stronach wyłączyłem z dziwnym uczuciem jakie przeze mnie przeszlo i strach przed rzuceniem palenia. I pomyślalem sobie skoro inne metody nie pomogły to dlaczego ta ksiązka moze mi pomoc. Następnego dnia włączyłem ją spowrotem po przeczytaniu 25 stron stwierdzilem ze to chyba nie był przypadek ze wpadła mi ta ksiązka w ręce i została na dysku. Nie wiedzialem ze rzucenie palenia moze byc takie proste.
Załączam link, jeśli są tu palacze a nie chcą rzucać palenia a przeczytać chociaż z ciekawości to zachęcam:)
ja np po wieczornym jedzeniu odpaliłem papierosa, zrobilem 4 buchy i powiedzialem- przeciez mi to nie smakuje . Zgasilem , reszte paczki sprzedalem za symboliczne 5 zł ;d ktore wrzucielm do maszyny i wygralem 40 zł. To był znak z nieba ze dobrze zrobilem chyba;d
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Pomógł: 7 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2010-08-11, 06:10
Motywacja to podstawa a reszta to środki pomocne w osiągnięciu celu Paliłem 20 lat bez najmniejszej przerwy a przekonywałem się do rzucenia jakieś trzy lata nie palę prawie od dwóch lat. Powiem szczerze, że mam za sobą brutalną walkę Sam powrót do palenia byłby dla mnie ogromną porażką. Wszystkim życzę powodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum