Cześć dziewczyny, cześć chłopaki.
Czy w Wieluniu można gdzieś kupić kosz ze słodyczami? Żeby był ładnie zapakowany? Jeszcze w grę wchodzi Wrocław, wie ktoś coś na ten temat? Chodzi mi o coś w ten deseń:
A jeśli już nie taki kosz ze słodyczami to gdzie chociaż można dostać same kosze wiklinowe, żeby samemu wykonać taki upominek? Objechałam pół Wielunia i nic takiego nie spotkałam. Również w tej kwestii wchodzi w grę Wrocław..
najczęściej takie kosze z wikliny można zakupić w kwiaciarniach...lub Brico Marche. Z koszem ze słodyczami się nie spotkałam tu w Wieluniu...;/
P.S. ten z zamieszczonej fotki wygląda gustownie i apetycznie ;P
Zapytaj w Delikatesach u Klimczakowej.
Co prawda jakieś 3 lata temu, ale zamawiałam u nich coś podobnego- kosz z owocami i słodyczami. Kosz zapewniali sami.
Teraz ja stoję przed przed problemem kupienia kosza wiklinowego byłam już w Brikomarche i w kilku kwiaciarniach i nie było takiego jak trzeba... Może ktoś wie gdzie aktualnie można kupić taki kosz ? ( chodzi mi o sam kosz - uzupełnić chcę go sama )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum