R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
PEKAO SA - bankomat
Autor Wiadomość
miko 005 
WIELUNIAK

Piwa: 76/53
Wysłany: 2010-09-10, 16:44   PEKAO SA - bankomat

Nie w pręgierzu, bo to aż tak drastyczny temat nie jest. Raczej chodzi mi o czystą informację ;) .

Dzisiaj korzystałem z usługi nowego bankomatu reprezentującego bank PEKAO S.A., zamontowanego w ścianie budynku tegoż banku. Ten od strony ratusza (Plac Kazimierza Wielkiego), ładny, nowiutki, działa sprawnie, tylko ... jak na mój gust zbyt wysoko usytuowany. Przy moich 175 centymetrach wzrostu, da się na luzie cokolwiek zobaczyć, ale moja żona musi już sporo wspiąć się na palcach, aby dostać do najwyższego klawisza, a do tych najniższych jeszcze nie należy.
Nie wiem jak jest z tym drugim, od strony ulicy Barycz, czy też jest wymieniony na nowy, i ... wyżej od poprzedniego?

Czekam na opinie na ten temat do innych forumowiczów, którzy mają przyjemność korzystać z usług tegoż bankomatu.

A swoją drogą, jak już piszę o tych bankomatach. Dwa na przestrzeni kilku metrów kwadratowych, a potem na całym mieście "Sahara" że hej :shock:

PS. mówimy cały czas o Wieluniu :twisted:

Magduś 
Przyjeżdża na zakupy
Miss Forum 2007

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2010-09-10, 17:59   

Odkąd pamiętam, to ten bankomat jest tak wysoko. Ja mam 163cm no i tak ledwo ledwo daję radę tam coś zobaczyć. Jak dla mnie to jakiś bezmózgowiec montował, no ale cóż, takich nie brakuje na świecie. :wink:
Nie wiem, czy ten drugi bankomat jest nowy, ale na pewno jest niżej, chyba specjalnie dla osób <160cm. ;]
Postaw piwo autorowi tego posta

Ferbik 
Administrator

Piwa: 107/205
Wysłany: 2010-09-10, 18:26   

Ja z kolei słyszałem pewną groteskę (chyba o ten sam bankomat chodzi), jak klient banku wszedł oburzony do środka i zaczął się awanturować. Po dłuższej rozmowie (chyba) z kierowniczką wynikło z treści tej rozmowy, że pan ma pretensje, iż otynkowali ścianę wokół bankomatu, a ów pan miał na ścianie wyskrobany pin do karty :DDDD

miko 005 
WIELUNIAK

Piwa: 76/53
Wysłany: 2010-09-10, 21:55   

Magduś napisał/a:
Odkąd pamiętam, to ten bankomat jest tak wysoko

Magduś, gwarantuję Ci, że ten nowy może jest i zamontowany w tym samym otworze, ale sam jest takiej budowy, że zamontowany na tej wysokości, dostarcza jeszcze więcej problemów niż ów stary.

Ferbik, z tym pinem to niezły numer. Gdyby to była prawda, to pewnie można by było dać gościowi jakąś nagrodę za pomysł zapamiętania numeru.

Acree 
Mieszka pod Wieluniem
Gendo Addict

Pomogła: 9 razy
Wysłany: 2010-09-12, 14:55   

stary motyw z przyjaciół z tym pinem. Joey tak miał :d

Magduś 
Przyjeżdża na zakupy
Miss Forum 2007

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2010-09-12, 19:17   

Miko, pewnie jest tak, jak piszesz. Nie jestem z Wln, więc aż tak często nie wyciągam pieniędzy z tych bankomatów. ;)
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu