Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2010-10-15, 07:38
W ZSR Lututów to można zapewne zrobić kurs ale egzamin to jak na każdą kategorię w WORD Sieradz. Ja robiłem kurs na kategorię T w Sieradzu u jakiegoś gościa za pośrednictwem Pana Błasika u którego wóczas robiłem B. Cofanie po łuku ciągnikiem z przyczepą dwuosiową - bezcenna umiejętność A wracając do tematu to nie słyszałem, żeby w Wieluniu ktoś kurs na T organizował bo to mało popularna kategoria.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2010-10-15, 14:10
Kurs niestety robiłem dawno bo 1998 i nie mam namiarów na człowieka który prowadził ten kurs. Nawet nie wiedziałem jak się nazywał bo załatwiał wszystko Pan Błasik u którego robiłem B kategorię - może u niego popytaj lub u innego instruktora.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum