Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2012-03-01, 20:47 Siatkówka --> Wrocław
Poszukujemy kilku osób które chciałyby zagrać co jakiś czas w piłkę siatkową.
Co jakiś czas - wszystko zależy od wolnych terminów na hali polibudy. Jak zajdzie potrzeba będziemy szukać innego miejsca.
Ilu osób potrzebujemy? W zasadzie te 10 osób na grę mamy. Oczywiście nie każdemu pasuje każdy termin, więc w zasadzie im więcej osób tym lepiej.
Jesteś zainteresowany grą w piłkę siatkową? Pisz na PW lub gg.
Co do kosztów wynajmu hali - średnio 8 zł od osoby.
jednak jeszcze jedna osoba, Majk-el, jak chętny to wpadaj. Chcemy sie tak zorganizować aby sie zebrać 21:45-50 aby tam hajs typowi dać i gdzies o 22 juz zaczynać. na PW mój numer to daj znać czy będziesz czy nie.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2012-03-02, 19:17
Dzisiaj niestety nie dam rady. Dzięki i pozdrawiam z intercity relacji wawa - wro. Dajcie znać za tydzień to podjadę. Dawno nie grałem w siatę ale chętnie sobie przypomnę:)
Dzisiaj niestety nie dam rady. Dzięki i pozdrawiam z intercity relacji wawa - wro. Dajcie znać za tydzień to podjadę. Dawno nie grałem w siatę ale chętnie sobie przypomnę:)
uwierz na słowo, nadzwyczajnego poziomu nie było, ale pobiegali, poodbijali, pograli, zawsze coś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum