Wiek: 34 Dołączył: 19 Sie 2008 Posty: 20 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: okolice
Wysłany: 2010-10-12, 17:59 Sprzedam konsolę Nintendo Wii
Witam.
Mam do zaoferowania konsolę Nintendo Wii wraz z akcesoriami. Zestaw, który oferuję jest niewątpliwie bardzo bogato wyposażony - 3 wiiloty, 2 nunchuki, 3 oryginalne gry, konsola Wii wraz z zasilaczem, kablem chinch+kostką euro, czujnik ruchu, podstawka, softmod wraz z kartą pamięci (Kingston 1GB), a także pudełko z płytami (około 10 sztuk).
Gwarantuję, że całość jest w bardzo dobrym stanie, gdyż Wii traktowane było przeze mnie raczej jako ciekawostka. Nie ma tu mowy o zużyciu lasera, czy zmęczonych kontrolerach.
Konsola została przerobiona przeze mnie za pomocą soft modu, a więc mamy dostęp do przeglądarki internetowej Opera, ogromnej ilości mini gierek, oficjalnego i nieoficjalnego softu (m.in. emulatory psx, nintendo64), a przede wszystkim nie musimy zużywać poprzez wyciąganie i wkładanie do konsoli/pudełka naszych oryginalnych płyt. Wystarczy zrobić kopię zapasową. Każdy zainteresowany tematem wie jakie możliwości daje uwolnione Wii. Oczywiście zachowałem kopię oryginalnego softu, także dla chcących nabyć Wii z oprogramowaniem serwisowym, przywrócę wszystko do poprzedniej wersji.
Ze względu na pracę kontakt ze mną dopiero po 15, czasem po 19, także wszystkich zainteresowanych proszę o wyrozumiałość. Jeśli napiszesz sms, to oddzwonię, kiedy tylko będę miał możliwość. Mój nr tel. 535353717 - Wojtek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum