proponuje od razu przerzucic temat do dzialu pregierz
Mnie też troszkę zdziwiło ale nie wiem czy to sie nadaje do prgierza?? jeśli tak to looz ale dlaczego mamy go linczować??? nie wiemy jak sie dorobił kasy... trochę przesadza z tymi Maybachami i w ogóle ale czy tylko dlatego że mu sie dobrze powodzi mamy go linczować???Jeśli ktoś zdecyduje żeby przenieść do pręgierza no to spoko ... ale nie wiem czy jest to potrzebne...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Hehehe nawet poznaję okolice ostatnio przejeżdzałyśmy koło jego Hawiry z kumpelą ona mieszka niedaleko ........ opowiadała mi że Misztal chciał się ścigać z Rudkowskim swoją bryką właśnie na tej trasie
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-03-21, 23:00
Malinka napisał/a:
Mnie też troszkę zdziwiło ale nie wiem czy to sie nadaje do prgierza?? jeśli tak to looz ale dlaczego mamy go linczować??? nie wiemy jak sie dorobił kasy...
dlatego malineczko, ze bardzo mnie kusi okreslic tego pana przymiotnikiem, ktory w tym dziale zostanie usuniety, ewentualnie zamieni sie w 'pszczolke maje' (ten przymiotnik) czy cos...
Malinka, pan RUDKOWSKI, wiesz on ma oczy wszędzie to miała być konspira ........ a Ty ją zdemaskowałaś!! Koleś ma niezłą furę <nawet kilka> niezłą panienkę no to się chce pokazać.
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-03-22, 06:48
zasiegnelam jezora dowiedzialam sie, ze ten pan byl juz tak cudownie bogaty zanim zostal poslem samoobrony.
wiec teraz tylko moge go nazwac zwyklym prostakiem, bo jak sie na niego patrzy to...
Kuberson [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-22, 14:44
Niw lkubiue Misztala dorobił sie z jakiś lewych interesów a teraz mysli że rzadzi
wiec teraz tylko moge go nazwac zwyklym prostakiem, bo jak sie na niego patrzy to.
Też nie przepadam za nim ale nie można od razu Kuberson przesądząć że z lewych inetersów sie dorobił bo nie masz dowodów.. (patrze na to realistycznie )
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum