Wysłany: 2010-11-14, 19:39 Reklama świetlna obok ronda na 18-Stycznia
Masakra, jakaś wali po oczach strasznie. Niech ktoś to przyciemni bo prędzej czy później będzie przez to wypadek. Albo ustawi dwa tryby dzienny i nocny. Jechałem do domu spojrzałem na nią jakbym lampą błyskową po oczach dostał.
Niestety też mi się zdarzyło zostać oślepiona przez tę reklamę (przy rondzie), mało co nie skończyło sie stłuczką. razem z czarnym zadzwoniliśmy na policję, czy może nie da sie cos z tym zrobić. Zgadnijcie co odpowiedzili....
Po pierwsze mieli nadzieje, że cos sie stalo i można przyjechać wlepić jakiś mandat, a jak wyjaśniliśmy o co właściwie chodzi to dostaismy odpowiedź, że nic sie nie da zrobić, bo to teren prywatny, a w ogóle skoro się nic nie stało to o co tyle krzyku.
Dziwne podejście
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-11-15, 09:57
Najbardziej narażeni na oślepienie są kierowcy wyjeżdżający z os. Wyszyńskiego. Osobiście doznałem takiej "przyjemności" jadąc o zmroku.
No niestety, u nas (Polska) musi się najpierw coś stać, aby zaczęto działać; obciążone śniegiem dachy, przepełnione busy, śmierć po dopalaczach itd. Teraz musimy tylko poczekać na jakiś tragiczny wypadek z udziałem świetlnego baneru, i trzeba żyć nadzieją, że to nie my będziemy jego uczestnikami
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Faktycznie - jechałem niedawno koło Carrefoura - i wyświetlają się same krzaczki.
Oglądałem taki telebim z bliska i kamieniem bardzo ciężko uszkodzic taki telebim ze względu na jego budowę. Jest odpowiednio zabezpieczony przez wystające szpilki z przodu wyświetlacza.
Witam
no tak trochu ściemnili te ledy ale ogólnie pomysł fajny dla miasta bo coś się dzieje i jest kolorowo , wybory sie skończyły i nie razi juz kampania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum