Wysłany: 2010-11-29, 20:42 Sprzedam plecak ADIDAS, bluze PUMA i LG KP500
Mam do sprzedania plecak ADIDAS.
Oczywiście są to towary nowe, z oryginalnymi metkami.
Plecak wyceniłem na 82,99zł !!!! Taniej nie znajdziesz takiego modelu nawet na allegro !!!
Taniej nawet nie znajdziesz na allegro, a u mnie zaoszczędzisz dodatkowo na przesyłce !!!
GORĄCO ZACHĘCAM DO ZAKUPU !!!
Oprócz tego posiadam również do sprzedania extra bluzę PUMA !!! Również nowa z wszystkimi metkami, sprzedaję, gdyż na mnie okazała się za duża (źle dobrany rozmiar z allegro). Cena to 55 zł. Myślę, że jak na oryginalny produkt PUMA cena jest dość kusząca ! Rozmiar na metce to L, ale moim zdaniem bardziej XL. Dlatego proszę sugerować się wymiarami:
Wymiary:
Długość całkowita z tyłu: 66
Szerokość pod pachą: 61
Długość pod pachą: 40
Szerokość na dole: 55
Długość zewnętrzna rękawa: 75
Szerokość na dole: 55
Sprzedam również nowego LG KP 500 ze wszystkimi foliami, całym wyposażeniem, oryginalną, niepodbitą gwarancją, bez simlocka. Cena jaka mnie satysfakcjonuje to 245 zł to lekkich negocjacji. Dodatkowo, jako bonus, mogę dorzucić płytę z grami i przydatnymi aplikacjami !!
[ Dodano: 2010-11-25, 16:51 ]
Oferta z torbą już nieaktualna, jednak cały czas posiadam 2x plecak, bluzę i LG KP500 do sprzedania !!!
Czekam na oferty !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum