Jestem w szoku, bo wygląda na totalny sadyzm, ale u nas w Polsce czasem przydałoby się w ten sposób pokazać, kto tutaj trzyma prawo w rękach... zresztą... sami oceńcie.
Jestem w szoku, bo wygląda na totalny sadyzm, (...) sami oceńcie.
Ja w szoku nie jestem. Myślę, że tylko ten kopiący jednego leżącego bandziora, lekko przesadził...ale cóż, "gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą". Zresztą, chyba za bardzo nie chciał słuchać co ma robić....No chyba, że mi coś z filmu umknęło. Swoją drogą, czy mam(y) pojęcie jak wyglądają przepisy, odnośnie tego rodzaju interwencji antyterrorystów ? Ja tam tych bandziorów nie żałuję i tych rosyjskich milicjantów za sadystów, nie uważałabym.
_________________ Głupota, to pewien rodzaj używania mózgu.
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-01-07, 13:06
W Polsce najgroźniejszych przestępców zatrzymuje się tak samo, można to zobaczyć na podobnych filmach. W innych cywilizowanych krajach pewnie również, więc nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. Z takimi ludźmi nie można się cackać.
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum