Ostatnio odwiedziłem nasz Urząd pracy i ku mojemu zdziwieniu były 4 oferty pracy z czego nie ma ofert na staż . Zawsze co roku już był wysyp ofert niestety teraz brak wiecie może czym to jest spowodowane ...
Z tego co wiem Urząd Pracy nie dostał jeszcze pieniędzy na staże. Najprawdopodobniej pieniądze będą dopiero pod koniec lutego/początek marca. I ma to być suma o około 30% niższa niż np. w ubiegłym roku.
Dokładnie, suma na staże została moooooooocno okrojona, więc staży będzie dużo mniej niż w zeszłym roku. Czyli jak zwykle - nie lepiej a gorzej z roku na rok..
To fajnie..... w tym naszym mieście ..... jestem ciekaw tylko co ma zrobić taki młody człowiek po szkole zaraz bo aby pracę na etacie dostać to są marne szanse ...
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2011-01-13, 11:27
Jeśli ktoś z Was, byłby BARDZO zdesperowany niemożnością znalezienia pracy w Wieluniu, mogę POMÓC w jej znalezieniu oraz zaaklimatyzowaniu się w jednym z miasteczek koło Manchesteru (praca w hurtowni spożywczej). Kokosów tam nie ma, ale zarobki pewnie z 5 razy większe niż w Wieluniu. Praca lekka. Więcej informacji mogę podać na pm. Nie pobieram żadnych opłat. Ewentualnie, dziękuję
PS. Wymagana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum