Te torty co robiłam nie miały sesji zdjęciowej. Ze swojej historii mam tylko 2 foto,ale przez Operę nie dam rady wrzucić. Rzuć opis na GG jaką masz propozycje, jak by to miało wyglądać?
Ten drugi to chyba plaża i surfing'bo tak to coś przypomina. A ten ostatni to wydaje mi się nawet fajny,ale za dużo niebieskiego. Krem to:
* śmietankowy <np. z ananasami>
* waniliowy <np. z brzoskwiniami>
*kawowy <z wiśniami i ewent. alkoholem>
*czekoladowy <z kawałkami czekolady>
* bita śmietana
w środku proponuje mogą być 2 różne, ale wierzch też inny. Tylko jeżeli się zdecydujesz na sama bitą śmietane, to wtedy nie będzie kremów pozostałych,bo w smaku będzie niezaciekawy. Do śmietany najlepsze brzoskwinie, ale mogą być truskawki<jak ktoś nie jest uczulony> Na wierzch<boki> może być czekolada, wiórki kolorowe lub płatki migdałowe.
Powiedz na kiedy by to miało być.
na poniedzilek... chcialbym z bita smietna ale zeby gor wygladala jk to na zdjeiu nr 2... dalabys rade?? tam na zdjeciu jest plaza z bodyboard nie z surfingiem... ja che bodyboard
na popoludnie... ja w mozilli otwieram naciskajac na zdjeie... daj zna jaak najszybiej czy dasz rade bo jak nie to jest jeszcze inna pani ktora sie tym zajmuje
A ja tak z ciekawości zapytam jaka jest mniej więcej cena takiego wypieku? Domyślam się, że zależne jest to od wagi i pewnie paru innych rzeczy, ale tak informacyjnie na przyszłość chciałabym wiedzieć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum