Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-01-31, 19:28
akson napisał/a:
Przekażę swój 1% podatku.
Dopisuję się .
Mam jedno pytanie nie związane jakby z tematem , nazwisko chłopczyka jest mi bardziej niż znane czy czasami twój login to nie pierwsze litery imienia Janusz i nie pochodzisz z Skomlina ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-02-01, 21:31
Hej Jasiu
Tak jak napisałem wyżej masz 1% mój i mojej żony , w piątek mam więcej czasu wydrukuję prośbę i zaniosę do dwóch firm z którymi jestem "blisko" .
Jeśli nie jeden procent to na pewno na konto coś poleci .
Pozdrawiam serdecznie .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum