Na Olchowej niedawno wytyczyli kilka nowych działek. Cen nie znam, chodź z pewnością niskie nie będą. Ale za to wszystkie media, nowa droga, chodniki, oświetlenie, cisza a zarazem bardzo blisko do centrum.
I taka rada - przed zakupem działki proponuję wybrać sobie projekt, bo na małej działce mogą być problemy z jego ustawieniem.
Trochę nie na temat ale czy to nie jest ta ulica, na której z nieznanych dla mnie przyczyn wprowadzono zakaz wjazdu za wyjątkiem mieszkańców? Ja rozumiem że są to okolice targowiska i dwa razy w tygodniu jest to uciążliwe, ale dlaczego droga miejska staje się nagle drogą prywatną?
A cena kosmos - widocznie komuś nie zależy na sprzedaży.
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-04-07, 08:23
Może dlatego, że ona prowadzi donikąd. Jedyne co można to pojeździć sobie wkółko. Jeśli chodzi o zakaz to nie wiem w jakim celu go wprowadzono, ale pomimo tego że obowiązuje to i tak dwa razy w tygodniu ludzie robią sobie z tej ulicy parking.
Jedna się sprzedała bo kilka dni temu wylewali fundamenty.
Jeśli chodzi o zakaz to nie wiem w jakim celu go wprowadzono, ale pomimo tego że obowiązuje to i tak dwa razy w tygodniu ludzie robią sobie z tej ulicy parking.
A policja nagradza ich mandatami. Nie jest to dla mnie wytłumaczenie że droga nigdzie nie prowadzi - jest zrobiona za pieniądze z podatków więc z zasady nie powinna służyć wybranym. W mieście jest wiele ślepuch uliczek i żadna z nich nie jest wyłączona z ruchu.
Ale to OT. Dla mnie to temat do pręgierza. Domyślam się, że to mieszkańcy wymusili lub załatwili na urzędzie ten zakaz. Jak się komuś coś tam stanie to np karetka czy straż powinny odmówić wjazdu bo jest zakaz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum