Wysłany: 2011-02-14, 19:18 [SPRZEDAM] Mikrofon studyjny pojemnosciowy behringer c-1
!!! SPRZEDAM ZA 160 ZŁ !!!
MIKROFON STUDYJNY
POJEMNOSCIOWY BEHRINGER C-1
Do zastosowań studyjnych
Charakterystyka Kardioidalna
Pasmo przenoszenia 20 Hz - 20 kHz
Zasilanie Phantom (dioda stanu) +48 V
Nominalna impedancja 40 ohm
Poziom tłumienia -10 dB (załączalny)
Czułość 20 mV/Pa
Niskoszumowa technologia FET
Max. SPL (1%THD przy 1kHz)
SPL równoważony (IEC 268-4) 13 dB-A
Natężenie prądu 3 mA
Wyjście XLR pozłacane
Mikrofon zadbany, nigdy nie upadł, stan oceniam na 5. Sprzedaje ponieważ mam już inny mikrofon i ten nie jest już mi potrzebny a komuś innemu może się przydać. Czysta jakość za niewielkie pieniądze! Zestaw zawiera: mikrofon, uchwyt do mocowania, walizeczka. Gratis osłona (gąbka) na mikrofon. Cena jaka mnie interesuje to 160 zł. Utwory nagrywane na tym mikrofonie do przesłuchania na www.webmuzyka.pl/tezzza.
lub wyślę osobiście na poczte/gg osobom zainteresowanym.
Proszę o kontakt telefoniczny lub na gg, na e-maila rzadko zaglądam.
telefon: 725 121 965
gadu-gadu: 931 931 8
PS: W tym tygodniu jestem jeszcze w Wieluniu więc transakcja mogłaby się odbyć od ręki. Od następnego tygodnia powracam na studia po feriach i w Wieluniu będę tylko w weekendy! Na studiach jestem dostępny tylko pod telefonem ( nie mam stałego dostępu do internetu ) a w weekendy w domu pod telefonem i GG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum