R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Sprzedam bajkową suknie ślubną
Autor Wiadomość
czarnulencja 
Czytał o Wieluniu

Wysłany: 2011-01-03, 21:06   Sprzedam śliczną suknię ślubną

Witam serdecznie, mam do sprzedania śliczną suknie ślubną. Suknia rozmiar ok. 42. Szyta na wzrost 170cm + 7cm obcas. Gorset w kształcie serduszka z przedłużonym stanem do okolic bioder, regulowany z tyłu sznureczkiem. Obszyty marszczonym tiulem i kryształkami Swarovskiego. Do sukni doszyte są również wyciągane cienkie ramiączka. Dół sukni szyty jest z 300m tiulu, który pięknie faluje w tańcu. Gratis mogę dorzucić widoczne na zdjęciach bolerko z satyny rozmiar 42 i buty na platformie obszyte satyna w rozmiarze 40. Suknia jest po praniu chemicznym nieodbarwiona ani zszarzała. Nadaje się w całości do przerobienia. Do sukni dołączam także halkę z usztywnionym kołem. Suknia bardzo ładnie się układa podczas chodzenia i tańca. Jest bardzo efektowna i zrobiła duże wrażenie na gościach. Więcej informacji udzielę pod nr telefonu 783268022. Cena to 1500zł do negocjacji.

56.JPG
Plik ściągnięto 79 raz(y) 65,4 KB

IMG_0837.JPG
Plik ściągnięto 67 raz(y) 62,78 KB

Postaw piwo autorowi tego posta

czarnulencja 
Czytał o Wieluniu

Wysłany: 2011-02-17, 19:47   Sprzedam bajkową suknie ślubną

Witam serdecznie, mam do sprzedania śliczną suknie ślubną. Suknia rozmiar ok. 42. Szyta na wzrost 170cm. Gorset w kształcie serduszka z przedłużonym stanem do okolic bioder, regulowany z tyłu sznureczkiem (stąd możliwość dopasowania sukni na rozmiar większy lub mniejszy). Obszyty marszczonym tiulem i kryształkami Swarovskiego. Do sukni doszyte są również wyciągane cienkie ramiączka. Dół sukni szyty jest z 300m tiulu, który pięknie faluje w tańcu. Gratis mogę dorzucić widoczne na zdjęciach bolerko z satyny rozmiar 42 i buty na platformie w rozmiarze 40. Suknia jest po praniu chemicznym nieodbarwiona ani zszarzała. Nadaje się w całości do przerobienia. Do sukni dołączam także halkę z usztywnionym kołem. Suknia bardzo ładnie się układa podczas chodzenia i tańca. Jest bardzo efektowna i zrobiła duże wrażenie na gościach.

Cena to 1000zł.
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.

DSCF0337.JPG
Plik ściągnięto 54 raz(y) 31,18 KB

56.JPG
Plik ściągnięto 64 raz(y) 65,4 KB

IMG_0837.JPG
Plik ściągnięto 61 raz(y) 62,78 KB

Bethi 
Wieluniaczek
Festina lente

Pomogła: 28 razy
Piwa: 16/18
Wysłany: 2011-02-17, 19:50   

To samo ogłoszenie jest kilka stron dalej.

Jaro 
Administrator
wielun.biz

Piwa: 33/113
Wysłany: 2011-02-17, 19:54   

Bethi napisał/a:
To samo ogłoszenie jest kilka stron dalej.

Scalone do jednego a Pani czarnulencja, otrzymuje ostrzeżenie za powielanie tych samych tematów.
Kolejna osoba, która nie stosuje się do zasad regulaminu - Forum to nie śmietnik...

czarnulencja 
Czytał o Wieluniu

Wysłany: 2011-03-08, 13:21   

Tak, dostałam ostrzeżenie, tylko proszę zauważyć, że zmieniłam cenę sukni z 1500zł na 1000zł. To nawet tego już zmienić nie można.

Jaro 
Administrator
wielun.biz

Piwa: 33/113
Wysłany: 2011-03-08, 21:14   

Owszem, można zmieniać i modyfikować, ale Ty zakładasz nowy topic o tej samej tematyce.
Postudiuj regulamin Forum, bo nadal widzę, że masz braki...

Odpowiedz do tematu