Zastanawia mnie jak długo ludzie będą okłamywani w kwestii smoleńska, pomijając kłamcę Bogdana Klicha oraz Panią Muchę, według której starszym ludziom nie należy się opieka medyczna.
Przecież to jest sfrustrowany demagog. Jak widać ma duży żal do PO a najbardziej do Klicha.
I te wstawki o tym co mówiła Mucha? I straszenie starszych ludzi ograniczeniem opieki medycznej, co jest kompletną bzdurą.
Zaraz powie, że Klich zestrzelił Tupolewa z procy...
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 806 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-19, 21:06
Na początku jest mowa o "szlabanie w TVN24". Ja oglądałem ten program. Petelicki na każde pytanie prowadzącego odpowiadał jakby był zaprogramowanym robotem, nie na temat i prawie jak z kartki. Moją pierwszą myślą było, że powinien się wycofać, ale proszę jeszcze gdzieś się przydał
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-20, 15:38
Wątek został podzielony - część wypowiedzi przeniesiona tutaj
Poniżej przytaczam te części wpisów które powinny być w tym wątku:
miko 005 napisał/a:
19.02.2010 o godz 19:10:
Dla mnie osobiście, wypowiedź generała Petelickiego była gorzką pigułką, którą ciężko się połyka, szczególnie ... .
miko 005 napisał/a:
20.02.2010 o godz 14:12:
Shymool napisał/a:
Petelicki na każde pytanie prowadzącego odpowiadał jakby był zaprogramowanym robotem, nie na temat i prawie jak z kartki.
Shymool, Petelicki to wojskowy. Jego wypowiedź jest krótka i rzeczowa jak w wojsku. Dla niektórych faktycznie może brzmieć jak mowa zaprogramowana Kwestia czy to mowa na temat, jest kwestią odbioru i interpretacji, oraz kwestią z której strony się stoi
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-02-22, 13:23
Shymool napisał/a:
miko 005, jeśli masz możliwość obejrzyj ten program w TVN24,
Temat wątku, Petelicki w Trwam Jak już na siłę chciałeś pokazać Go w negatywnym świetle, bo ..., to mogłeś wrzucić jakiś link do tamtego programu.
Shymool napisał/a:
bo znowu piszesz nie znając sprawy.
Petelicki, w Trwam, TVN24, czy TVP1, będzie cały czas tym samym ... wojskowym. Dlatego nie podejrzewam aby jego ton zmieniał się w zależności od nalepki na kamerze. Generalnie słuchałem Go na innych stacjach, i akurat wiem o czym piszę, w kwestii Jego sposobu wypowiadania się .
Ale masz prawo myśleć inaczej
EOT.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum