Nie to, żebym się czepiał ale zauważyłem, że krytykowałeś ceny różnych konsol zarzucając, że sprzedający zawyżają swoje ceny a Ty robisz podobnie. Nowy, taki jak Twój zaczyna się od ceny 269 zł http://www.videolux.pl/ze...30s-p-2606.html Fakt, że nie jest to duża różnica ale jest. Teraz widzisz, że nieprzyjemnie jest jak ktoś się wcina w aukcje.
Jeśli coś przeoczyłem lub źle napisałem proszę mnie poprawić. Pozdrawiam
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 646 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-25, 08:54
ninja1990, Jakbyś umiał czytać to zauważyłbyś że ten jest właśnie nowy, a co do ceny zawsze można ją negocjować. Po za tym strona którą podałeś nie wzbudza we mnie zaufania i na pewno nie kupiłbym na niej aparatu.
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2011-02-25, 09:44, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 646 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-25, 09:20
wln4life, Jeśli dbasz o sprzęty i je szanujesz to zawsze będą jak nowe Skoro coś nie nosi śladów użytkowania to znaczy że jest nowe. Choć czasem kupując w markecie sprzęt "nowy" z wystawki ma ślady użytkowania.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-02-25, 13:47
Pominę tutaj kwestię umiejętności czytania, którą znowu ktoś komuś wytyka (chyba się już tego niestety nie pozbędziemy na tym forum ). Nie mniej, Gregg Sparrow idealny podał przykład
kataniarz napisał/a:
Po za tym strona którą podałeś nie wzbudza we mnie zaufania i na pewno nie kupiłbym na niej aparatu.
Czym są „Zaufane Opinie” ?
„Zaufane Opinie” to szczególny system zbierania opinii o transakcjach w sklepach internetowych. Komentarze z zielonym znaczkiem są publikowane na podstawie ankiet wypełnianych przez osoby, które złożyły zamówienie on-line w sklepie objętym programem „Zaufanych Opinii”. Czytając taką opinię masz pewność, że informacje o wybranym sklepie pochodzą od rzeczywistych Klientów.
Jest również w programie;
Cytat:
Ten sklep bierze udział w Programie Ochrony Kupujących (POK), który zapewnia konsumentowi rekompensatę do 10 000 zł w przypadku, gdy:
nie otrzymał zakupionego towaru;
zakupiony towar znacznie różni się od opisanego w ofercie.
W ramach programu koszty związane z rekompensatą ponosi CENEO, dzięki czemu osoby kupujące, a także sklepy nie są narażone na żadne straty finansowe.
Życzę Ci, abyś mimo wszystko sprzedał ten aparat (chociaż szczerze w to wątpię). Pamiętać też musisz o jednej nieubłaganej zasadzie; - kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie (jeśli wiesz o co mi chodzi )
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Prawdę mówiąc to uważam że najlepszym sposobem był by zakaz komentowania ogłoszeń. Nie odpowiada Ci cena bo ktoś inny sprzedaje taniej to nie komentuj tylko kup tam gdzie uważasz że będzie najkorzystniej dla Ciebie. A jeśli jesteś zainteresowany ofertą zawsze można napisać np. na PM do danej osoby i negocjować cenę. Jak ktoś wywali kwotę z kosmosu to po prostu danej rzeczy nie sprzeda.
To taka moja propozycja dla "rządzących" forum. Sorry za OT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum